نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه گریس پرکن

گریس از مشتقات نفت و با غلظت بالا و بصورت مایع و نیمه جامد ، برای روانکاری استفاده میشود. پرکردن گریس به روش های معمولی و سنتی دارای زحمت زیاد و هزینه های بالایی هست . به همین جهت امروزه از دستگاه های گریس پرکن استفاده میشود که این دستگاه های صنعتی، هم بصورت تمام اتوماتیک و هم بصورت نیمه اتوماتیک تولید میشود.

 

گریس چیست؟

گریس یک روان کننده نیمه جامد است. گریس به طور کلی از یک صابون امولسیون شده با روغن معدنی یا گیاهی تشکیل شده است. ویژگی مشخصه گریس ها این است که دارای ویسکوزیته اولیه بالایی هستند که با اعمال برش، افت می کند تا اثر یک یاتاقان روغن کاری شده با ویسکوزیته تقریباً مشابه روغن پایه استفاده شده در گریس ایجاد شود.

گریس ها روی مکانیسم هایی اعمال می شوند که به ندرت می توانند روغن کاری شوند و روغن روان کننده در موقعیت خود باقی نمی ماند. آنها همچنین به عنوان درزگیر برای جلوگیری از نفوذ آب و مواد تراکم ناپذیر عمل می کنند. بلبرینگ های روغن کاری شده با گریس به دلیل ویسکوزیته بالا، ویژگی های اصطکاک بیشتری دارند.

بدیهی است که گریس و روان کننده ها دارای ویسکوزیته های مختلفی مانند روغن موتور هستند. با این حال، روغن‌های دیگر، از روغن‌های ضروری گرفته تا روان‌کننده‌ها و گریس‌ها، دامنه ویسکوزیته را حتی بیشتر از آنچه در طیف وسیعی از روغن‌های موتور دیده می‌شود، گسترش می‌دهند.

 

کارکرد دستگاه گریس پرکن 

دستگاه گریس پرکن از پمپ یا پرکننده پیستونی برای ریختن گریس به ظروف به شیوه ای کارآمد استفاده می کنند. اگر بطری ها در طول ساخت، تحویل یا ذخیره سازی زباله جمع می شوند، ممکن است از ماشین های شستشو استفاده شود، اما همیشه در صنعت یک ضرورت نیستند.

دستگاه پرکن گریس برای انواع بطری های گرد پلاستیکی و شیشه ای، بطری های مربعی و بطری های مخصوص شکل و … مناسب است.

دستگاه پرکن گریس اتوماتیک از پمپ پیستونی برای پر کردن استفاده می کند. با تنظیم پمپ موقعیت، می تواند تمام بطری ها را با سرعت سریع و دقت بالا پر کند.

دستگاه پرکننده گریس اتوماتیک دارای ترتیب بالابر قلع است که برای اهداف بلند کردن چربی کارآمد ارائه شده است. این دستگاه به طور گسترده در خطوط بسته بندی صنایع مختلف برای ارائه عملیات بسته بندی صاف و دقت بالا مورد استفاده است. علاوه بر این، مجهز به پرکننده حجمی و نوار نقاله انتقال نیز می باشد.

انواع مختلفی از ماشین های پرکننده گریس در ماشین سازی چمران وجود دارد که می توانید انتخاب کنید. شرکت ماشین سازی چمران، انواع ماشین‌های پرکننده و تجهیزات بسته‌بندی را طراحی و می‌سازد.

 

 

دستگاه پرکن گریس

دستگاه پرکن گریس برای پاسخگویی به نیازهای در حال تغییر صنعت گریس طراحی شده اند. ما ماشین آلات ایده آلی را برای رفع نیازهای پر کردن گریس و برآورده کردن اهداف تولید شما تولید می کنیم.

عملکرد دستگاه گریس پرکن به این شکل است که ظرف ها توسط اپراتور بر روی نوار نقاله قرار میگیرند و از مخزنی که در بالای دستگاه وجود دارد گریس به نازل ها انتقال و سپس ظرف ها را به میزان ظرفیت و مقداری که از قبل توسط لودسل مکعبی تنظیم شده است پر میکند و به طور اتوماتیک دریچه نازل ها بسته میشود وظرف های جدید زیر نازل ها قرار میگیرند.

دربندی ظرفها بطور اتوماتیک نیز انجام می‌شود. نازل ها با سیستم پنوماتیک کار میکنند و داری شیر اکشیوتر هستند. دستگاه دارای پمپ دنده ای ۲ اینچ با موتور ۳ اسب بخار است همچنین دارای اینورتور است که باعث کاهش انرژی مصرفی و کاهش هزینه برق، کاهش جریان راه اندازی و در نتیجه طولانی شدن عمر موتور می‌شود.

وزن ‌تقریبی دستگاه حدود ۱۰۰۰ کیلو گرم است. از دیگر قابلیت های دستگاه گریس پرکن سفارش مشتری جهت تغییر تعداد نازل ها با حجم های متفاوت نیز می باشد. دستگاه پرکن گریس شامل گارانتی و  خدمات پس از فروش میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت تماس بگیرید.



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

 

مزایای دستگاه میکسر مایعات

دستگاه میکسر مایعات در مواردی که تولیدکنندگان نیاز به ترکیب مایعات مختلف داشته باشند، استفاده می‌شود. یک میکسر می‌تواند شامل هر دستگاهی که مایعات را مخلوط‏‏ یا همگن می‌کند یا مواد متنوع ریز و آبدار مانند میوه ها را به یک ماده واحد تبدیل می‌کند، باشد.

میکسرها توانایی ترکیب کردن هر مایعی را دارند تا در نهایت ماده مورد نیاز را تولید کنند. به طور استاندارد یک میکسر دارای یک محفظه یا مخزن اصلی بوده و با تیغه یا بیلچه دوار، مواد داخل آن مخلوط می‌شود.

 

دستگاه میکسر مایعات

بسته به اینکه میکسر برای چه موضوعی استفاده می‌شود، برای مخلوط کردن مایعات ممکن است دارای بیلچه یا پاروی پهن باشد. معمولاً به همراه میکسر چند نوع تیغه مختلف ارائه می‌شود تا برای ترکیب و مخلوط کردن مایعات با قابلیت‌های مختلف قابل تعویض و جابجایی باشد.

اغلب میکسرها به علت ماهیت بهداشتی و مقاومت در برابر خوردگی، از فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند. مواد دیگری که ممکن است مورد استفاده قرار بگیرد، آلومینیوم، چدن، فولاد یا تیتانیوم است.میکسر می‌تواند در بسیاری از موارد طی پردازش و یا مراحل تولید محصول با استفاده از تیغه‌های موتوری قدرتمند خود، ترکیب انواع مواد را به مرحله ذوب شدن برساند.

صنایعی از قبیل خودرو، تصفیه آب، خمیر و کاغذ، کشاورزی، شیمیایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی از میکسرها برای ساخت محصولات خود استفاده می‌کنند. این محصولات عبارتند از پلی اورتان، سیلیکون، فرآورده‌های نفتی، خمیر دندان، مواد شوینده، شامپو، ویتامین ها، لوسیون، کرم، پماد، شیره گیاهی، شربت، دارو، مواد شیمیایی خشک و مرطوب، بیودیزل و سیمان.

درباره دستگاه میکسر مایعات

اکثر صنایع با تولیدات تجاری نسبتاً بالا از میکسر های صنعتی استفاده می‌کنند. میکسرهای صنعتی قادر به پردازش و ترکیب مواد در حجم‌های بالا هستند. این میکسرها دارای مخزن بزرگی برای نگهداری مواد هستند و همچنین دارای تیغه‌هایی که مواد را برای در هم شکسته شدن تحریک می‌کنند.

اما دستگاه میکسر مایعات برای همه صنایع به کار نمی رود و صنایعی که برای تولیدات نوشیدنی ها فعالیت می کنند از این نوع میکسر ها استفاده می کنند البته از لبه های تیغ دار تیز هم بهره می برند برای اینکه بتوانند انواع میوه ها را میکس کنند.

دستگاه میکسر مایعات همان طور که از نامش پیداست برای پردازش مواد با ویسکوزیته پایین مانند مایعات استفاده می‌شود. عمدتاً از این میکسر، به منظور تسریع و افزایش کیفیت در بخش فرایند تولید استفاده می‌شود و نمی‌تواند به تنهایی عمل اختلاط را انجام دهد.

این میکسر برای استفاده مواد سخت و چسبناک ایده آل نیست.به همین دلیل هم در همه بخش های صنعتی به کار گرفته نمی شود ولی در بخش خود بسیار موثر و بسیار کارآمد می باشدومیکسر مایعات خود یکی از انواع میکسر های سنعتی به شمار می رود که مزیت بزرگ آن در بخش مایعات است و توانایی اختلاط این مایعات که می تواند موجب افزایش کیفیت و

همچتین بالا رفتن راندمان شود.از دیگر مزایای دستگاه میکسر مایعات می تواند به مقرون به صرفه بودن آن اشاره کرد و همچنین سهولت در شست و شوی دستگاه میکسر مایعات پس از انجام کار.شما میتوانید با برقراری تماس با کارشناسان ما در خصوص میکسر مایعات اطلاعات بیشتری کسب کنید



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه میکسر مایعات

دستگاه میکسر مایعات همان گونه که از نامش پیداست کار ترکیب یا مخلوط کردن انواع مایعات را انجام می دهد که به شاخص های

  • صنعتی
  • غیر صنعتی

تقسیم می شود.

میکس مواد از اهمیت ویژه ای برخوردار است به گونه ای باید عملیات میکس صورت پذیرد که شکل هندسی و حتی ساختار و ترکیب شیمی مواد بهم نخورد البته قابل به ذکر است نسبت به نوع مواد ساختار میکسر ها از نوع پره ها و گشتاور خروجی متفاوت می باشد
به طور کلی میکسر ها برحسب نوع مواد دارای ساختار مختلفی می باشند و تمامی این میکسر ها در صنایع :

  • آرایشی
  • بهداشتی
  • دارویی
  • شیمیای

مورد استفاده قرار می گیرند.

با توجه به نوع مواد میکسرها گاهاً می بایست به صورت دوجداره ساخته و طراحی گردد این نوع میکسر به دلیل نوع مواد دوجداره ساخته می شود که گرم کردن مواد در جداره دوم صورت می پذیرد که خود سیستم گرمایش می تواند چند بخش باشد به طور خلاصه :

  • ایجاد گرمایش توسط المنت صنعتی
  • ایجاد گرمایش توسط دیگ بخار
  • ایجاد گرمایش توسط بویلر

که هرکدام به نوبه ای خود دارای عملکرد مجزا می باشد.

مشاهده این مطلب :میکسر پودر استیل مخصوص مواد گرانولی

دستگاه میکسر هموژن

نوعی دیگر از دستگاه میکسر ها،دستگاه میکسر هموژن می باشد که این نوع میکسر اکثرا در صنایع بهداشتی استفاده می گردد و در سایز های مختلف ساخته می شود.



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

 انواع دستگاه میکسر پودر

یکی از مهمترین دستگاه ها در صنعت، انواع دستگاه میکسر پودر  می باشد این دستگاه کاربرد موثر و مهمی دارد به طوری که برای بهتر مخلوط نمودن از دستگاه میکسر پودر استفاده می شود.

طرز کار این دستگاه به این صورت است که پودر حول محور یک شافت دور مسیر تیغه کشی می شود به صورتی که تیغه های کوچکتر پودر را از وسط به دیواره ها هدایت می کنند و تیغه های بزرگ پودر را از دیواره ها به وسط هدایت می کنند و این عمل سبب مخلوط شدن بهتر پودر می شود.

به طور واضح تر می توان گفت در دستگاه های میکسر پودری دو نوع تیغه وجود دارد، به دلیل کشیده شدن دو جهت تیغه یا پره حول محور یک شافت در دو مسیر جداگانه جهت ترکیب دو یا چند نوع پودر در زمان کوتاه باعث میکس دقیق مواد می‌شود.

در این نوع میکسرها به دلیل پره کشی به صورت مارپیچی و رفت و برگشتی در تمام جهات حرکت کرده و مواد مختلف را با حجم بالا و در زمانی کوتاه به صورت کاملا یکنواخت با هم ترکیب نموده تا در نهایت یک مخلوط همگن و خمیری شکل به دست آید. قطر شافت اصلی حامل پره ها بسته به عواملی مانند چگالی، دانه بندی و نوع مواد دارد.

دستگاه میکسر پودر ( ریبون بلندر) در ظرفیتهای 100، 200 ،300 ، 400 ، 600 ، 800 ، 1000 ، 1500 ، 2000 ، 5000 لیتری و به طور کامل از استیل یا آهن ساخته می شود، دستگاه از یک موتور گیربکس با دور پایین قدرت خود را دریافت می کند و مواد از دریچه ای در پایین دستگاه خارج می شود.

البته قدرت موتور دستگاه با توجه به حجم آن متغیر است. بیشترین کاربرد دستگاه میکسر پودر درتولید محصولات مواد بهداشتی ، مواد آرایشی ، تولید پودر اولیه برای مواد غذایی، مواد دارویی، مواد شیمیایی، تولید پودرهای گیاهی، صنعتی و … می باشد.

مشاهده این مطلب را از دست ندهید : پرکن و میکسر مایع ظرفشویی

انواع دستگاه میکسر پودر یا ریبون بلندر

• میکسر پودر عمودی
• میکسر بشکه ای
میکسر استوانه ای
• میکسر V شکل یا وی بلندر
• توربو میکسر
• میکسر های دبل شفت
• مخلوط کن های آزمایشگاهی
• میکسر پودر افقی یا ریبون بلندر

به طور کلی دستگاه های میکسر پودر در دو نوع عمودی و افقی و با قابلیت های متنوع تولید می شوند و هر کدام دارای اهمیت خاصی می باشند، در بعضی موارد هنگام ترکیب مواد لازم است که دمای محیط کمی افزایش پیدا کند تا آن ماده درون دستگاه بهتر ترکیب شود .

به همین دلیل این دستگاه بلندر با دو جداره ساخته می شوند و در مدل دیگر این دستگاه بلندر با محفظه چرخان و گرد طراحی می شود که با چرخش این بخش هیچ گونه گرانول و پودری در کف این مخزن باقی نخواهد ماند.

دستگاه میکسر پودر بشکه ای

این میکسر یک محفظه به شکل استوانه دارد که به صورت افقی قرار گرفته و به دو سر استوانه شفت همراه با یاتاقان متصل شده است. یکی از شفت ها به الکترو موتور یا گیربکس متصل می باشد.

حرکت موتور موجب چرخش موتور می شود تا در هنگام چرخش استوانه حول محور عمودی خودش، باعث به هم خوردن پودر ها و در نتیجه ترکیب آن ها با هم شود.

دستگاه میکسر پودر دبل شفت

این نوع میکسر به شکل نیمه استوانه ای خوابیده تولید می شود که دو شفت به صورت طولی از آن عبور میکند و با حرکت خلاف هم این شفت ها که شکل خاصی دارند مواد با همدیگر ترکیب می شوند.

به منظور ترکیب پود رهایی با چگالی بالا یا به اصطلاح پودر های سنگین از این نوع دستگاه ها استفاده می شود.

 

 

دستگاه میکسر پودر عمودی

این مدل دستگاه میکسر پودر به شکل عمودی است. میکسر پودر عمودی به صورت استوانه ای است که در زیر به یک مخروط می رسد.در این مدل یک ماردون در مرکز استوانه وجود دارد که مواد را از قسمت زیرین مخزن (بخش مخروطی) گرفته و به بالای مخزن انتقال می دهد.

خروجی اسکرو در قسمت بالایی مخزن می باشد و مواد پس از خروجی مجددا به درون مخزن وارد می شوند. انجام مکرر این فرآیند باعث مخلوط شدن مواد مختلف می شود. مخزن شامل یک شیر فلکه یا درچه خروجی و یک ورودی است که غالبا هر دو مورد در قسمت زیرین میکسر قرار دارند.یکی از اشکالات و معایب این مدل میکسر، کند و آهسته بودن فرآیند میکس و ترکیب مواد است .

 



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

کاربرد دستگاه پرکن مایعات

یکی از مهم ترین دستگاه های تولیدی توسط ماشین سازی چمران دستگاه پرکن می باشد این دستگاه کاربرد های فراوانی دارد و در کارخانه ها و کارگاه های تولید مواد غذایی ، مواد بهداشتی و …برای پر کردن ظروف استفاده می شود. البته کاربرد دستگاه پرکن فقط برای مایعات نمی باشد بلکه برای پر کردن پودر و مواد جامد نیز از آن استفاده می شود.

براساس میزان گرانروی که مایعات دارند نوع دستگاه پرکن مایعات نیز متغیر است. دستگاه پرکن مایعات غلیظ برای پر کردن مایعات با گرانروی بالا مانند عسل و دستگاه پرکن مایعات رقیق برای مایعات رقیق تر همچون آبمیوه ها و … استفاده می شود.

با استفاده از دستگاه پرکن مایعات ، ظروفی مانند کیسه، بطری و قوطی را با یک مقدار مشخص از محصول مانند مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی یا دارویی پر می کنند. دستگاه پر کن یکی از ماشین آلات مهم صنعتی به حساب می آید که به فرآیند تولید سرعت می بخشد.

درباره دستگاه پرکن

دستگاه پرکن وسیله ای است که وظیفه پر کردن حجم یا وزن مشخصی از محصولات را مانند مواد غذایی، مایعات، مواد آرایشی و بهداشتی، پودر ها و … را به عهده دارد. دستگاه پرکن بر اساس نوع اتوماسیون به سه نوع تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی، طبقه بندی می شوند. برخی از دستگاه های پرکن به دستگاه های دربند نیز مجهز هستند و باعث شده که روند تولید محصول نهایی با سرعت بیشتری انجام شود.

از دستگاه پرکن اغلب برای پر کردن محصولاتی مایع یا گاز استفاده می کنند. اما طیفی وسیعی از محصولات مختلف از جمله  محصولات پودری و گرانول، غذای حیوانات خانگی، مواد نیمه مایع مانند ژل، سس و رب گوجه فرنگی، مواد بهداشتی همچون دئودرانت ها و رژ لب، همگی از این فناوری استفاده می کنند.

دستگاه پرکن مشکلاتی مانند پر کردن نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه یا محصولات شوینده مانند فوم یا مایع دستشویی را به راحتی مرتفع می کند که این خود یک نقطه قوت برای این دستگاه ها به شمار می رود. در این روش نازل پر کننده به داخل ظرف مورد نظر وارد شده و همزان که در حال عملیات پر کردن است ، به سمت بالا حرکت می کند این حرکت ممکن است که بالعکس باشد و ظرف در حال پر شدن، بالا و پایین برود تا از هدر رفتن محصول یا ترشحات احتمالی جلوگیری شود.

انواع دستگاه پرکن

دستگاه پر کن به سه نوع دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک طبقه بندی می شوند.

در نوع ساده که همان پرکن دستی می باشد، دستگاه به یک سر پر کننده مجهز است و عملیات پر کردن به صورت دستی انجام می شود. در پرکن نیمه اتوماتیک، دستگاه از چند سر پرکننده تشکیل شده است که توسط یک اپراتور، عملیات پر کردن صورت می پذیرد.

در پرکن های تمام اتوماتیک که رایح ترین نوع دستگاه پرکننده در صنعت به حساب می روند، دستگاه به چندین سر پر کننده مجهز است که به صورت دوار و در حال چرخش (روتاری) است، ظرف های از قبل تعبیه شده را پر می کنند. دستگاه های تمام اتوماتیک بهترین انتخاب برای تولید با ظرفیت بالا می باشند.

 

دستگاه پر کن مایعات

در بازار امروز پرکننده های مایع به پرکننده فشار، پیستونی، پمپ دار، سیفونی و گرانشی تقسیم بندی می شوند. که تقریبا اکثر آنها از نوع نیمه اتوماتیک می باشند تا عملیات پر کردن با سرعت بیشتری انجام شود. پرکننده های مایع به دو دسته پرکننده حجمی و  پرکننده مایع بر اساس سطح، تقسیم بندی می شوند.

گاهی اوقات بطری های که برای پر کردن استفاده می شوند ممکن است که است دارای حجم متغیر نسبت به یکدیگر باشند ،اگر برای خرید به یک فروشگاه رفته باشید شاید با بطری هایی برخورد کرده اید که حجم برخی از آنها زیاد یا برخی دیگر دارای حجم کمتری هستند این اختلاف حجم بدلیل استفاده از دستگاه پرکن حجمی می باشد.

در واقع این دستگاه ها، حجم معینی از مایع را بدرون ظرف منتقل می کنند. بنابراین اگر یک ظرف دارای حجم بزگتر باشد، سطح مایع پر شده ظروف بزرگتر؛ از سطح مایع ظروف کوچکتر کمتر خواهد بود. حال اگر برای پرکردن مایع از دستگاه پرکن مایع بر اساس سطح، استفاده شود. این اختلاف سطح به وجود نخواهد آمد.

این دستگاه های پرکن بر اساس حجم ظرف عمل می کنند و کوچک یا بزرگ بودن ظرف برای آنها اهمیت ندارد. به همین دلیل سطح مایع پر شده برای تمام ظروف یکسان خواهد بود.

ویدئو طرز کار دستگاه پرکن مایعات غلیظ

 

 

دستگاه پرکن فشار

برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرکردن از دستگاه هایی استفاده می کنند که عملیات پر کردن را توسط فشار انجام می دهد. این پرکن ها به یک مخزن و یک پمپ مجهز هستند که در پشت دستگاه قرار گرفته است. در این دستگاه ها، نازل اسپری کننده، وقتی در داخل بطری و ارتفاع هدف قرار گرفت، شروع به پرکردن بطری با فشار بالا می کند.

این دستگاه ها را می توان بر روی پرکن های نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و دوار (روتاری) نصب و پیکربندی کرد. این دستگاه پرکن برای مایعاتی با ویسکوزیته کم تا متوسط مناسب می باشد. سس، شربت، فوم دستشویی، ژل های سبک، شامپو، آب، نوشابه های گازدار برخی از این موارد هستند.

عملکرد بالا، تمیز سازی آسان، راحت بودن کار با دستگاه برای اپراتور، قابلیت ارتقا دستگاه با هزینه کم و انعطاف پذیری بالا برخی از ویژگی های این دستگاه به شمار می رود.

 

دستگاه پرکن پیستونی

این دستگاه ها که به سوپاپ هایی مجهز هستند که نسبت به خوراک ورودی واکنش داده و باز  وبسته می شوند. همچنین این پرکن ها به یک مخزن مجهز هستند که براحتی و با سرعت ظروف مورد نظر را پر می کند. از دستگاه پرکن پیستونی معمولا برای موادی که ویسکوزیته بالایی دارند مانند: رب گوجه فرنگی، سس، عسل و غیره، استفاده می کنند که معمولا درصد خطای آنها بسیار پایین می باشد. برای سرعت بخشیدن به روند تولیدِ چنین محصولاتی از دستگاه پرکن پیستونی استفاده می کنند.

دستگاه پرکن پمپی

فیلرهای پمپ دار یکی دیگر از روش های پر کردن محصولات می باشد که محدوده ی گسترده ای از مایعات تا مواد دارای ویژگی ویسکوزیته (خمیر مانند: رب، عسل، کره و غیره) را پشتیبانی می کند. این فیلرها به چندین سر برای پر کردن مجهز هستند که یکی از مزایای این پمپ های جابجایی مثبت، سرعت بالا نسبت به نوع پرکن های پیستونی می باشد. یکی از عیوب این دستگاه نسبت به نوع پیستونی، درصد خطای بالاتر می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم این پرکن ها تنظیم راحت آنها برای پر کردن بر اساس یک حجم مشخص است. همچنین میتوان بر روی دستگاه پرکن پمپ دار یک مخزن همانند فیلرهای پیستونی تعبیه کرد تا با سرعت بیشتری ظروف مورد نظر را پر کند.



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

کاربرد دستگاه سیل القایی چیست؟

دستگاه سیل القایی یکی از انواع دستگاه های بسته بندی و وکیوم می باشد که از پر کاربرد ترین نوع دستگاه های بسته بندی در صنعت به شمار می رود.لازم به ذکر است دستگاه سیل القایی به طور ویژه برای محصولات غذایی کاربرد دارد و با هدف حفاظت از محصولات در برابر آلودگی های محیطی طراحی شده است.

در ادامه مطلب اطلاعات مفیدی را در خصوص دستگاه سیل القایی و همچنین کاربرد دستگاه سیل القایی با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

مشاهده این مطلب»»فویل سیل القایی

دستگاه سیل القایی

دستگاه سیل القایی یکی از انواع دستگاه سیل وکیوم و از دستگاه‌های بسته بندی بسیار پرکاربرد در صنعت است که برای بسته بندی محصولات به ویژه محصولات خوراکی در ظروف پلاستیکی و شیشه‌ای استفاده می‌شود. پر کاربرد ترین نوع دستگاه سیل القایی، دستگاه سیل القایی دستی است که برای بسته بندی محصولات در کارگاه‌ها و تولیدی‌های کوچک استفاده می‌شود.

دستگاه سیل القایی با انواع دستگاه سیل وکیوم و سیل متفاوت است. دستگاه سیل القایی مواد ترموپلاستیک را توسط حرارت القایی به همدیگر می‌چسباند. مواد ترموپلاستیک موادی هستند که در برابر حرارت قابل ارتجاع، منعطف یا نرمش پذیر هستند. معمولا از فویل آلومینیم به عنوان هادی الکتریکی و انتقال حرارت القایی برای سیل یا آب بندی کردن درب پوشش بکار می رود.

سرپوش دستگاه القایی

به طور معمول سرپوش القایی چند لایه است و از کاغذ، موم چسب و فویل آلومینیم تشکیل شده که روی در ظروف سیل می‌شود که به آن سیل آلومینیومی گفته می شود و برای انواع ظروف از جنس های پلی اتیلن، پلی پروپیلن، پت و شیشه کاربرد دارد.

دستگاه سیل القایی کاربرد های فراوانی دارد که ما می توانیم با کمی تامل اطلاعات مفیدی در خصوص آنها داشته باشیم.

 

انواع دستگاه های بسته بندی سیل القایی

انواع مختلف دستگاه‌های بسته بندی سیل عبارتند از:

دستگاه سیل وکیوم، دستگاه سیل ریلی، دستگاه سیل رومیزی، دستگاه سیل القایی و دستگاه ترمو فرمینگ. در نظر داشته باشید که انتخاب دستگاه سیل حرارتی مناسب خیلی مهم است و در این باره مقاله سوالات مهم خریداران درباره دستگاه سیل به شما کمک می‌کند. در ادامه در خصوص نحوه کار و مزایای دستگاه سیل وکیوم توضیح خواهیم داد.

پس همان طور که دیدیم دستگاه سیل القایی یکی از انواع دستگاه های بسته بندی می باشد و خود نیز دارای انواع مختلفی هست که عبارت اند از:

  • دستگاه سیل القایی دستی
  • دستگاه سیل القایی اتوماتیک
  • دستگاه سیل القایی نیمه اتوماتیک

همان طور که پیش از این اعلام شد دستگاه سیل القایی بهترین نوع دستگاه های سیل القایی است.

کاربرد دستگاه سیل القایی

دستگاه سیل القایی دستی یکی از پرکاربردترین دستگاه‌های سیل القایی است که در صنایع بسته بندی برای پلمپ بطری ها و ظروف شیشه ای و پلاستیکی استفاده می شود و برای کسب و کارهای خانگی و فروشگاهی مناسب می باشد. این دستگاه بسته بندی در رده دستگاه های بسته بندی ارزان قرار دارد و قیمت دستگاه سیل القایی دستی نسبت به دستگاه سیل القایی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک پایین تر است.

نکته:برای استفاده از دستگاه سیل القایی دستی به اپراتوری نیاز داریم که عملیات سیل یا آب بندی کردن درپوش ظروف را با رول سیل انجام دهد.ابتدا اپراتور واشر سیل القایی (فویل آلومینیم) را در انتهای درب ظرف قرارداده و درب ظرف یا بطری را می بندد، سپس دستگاه سیل القایی دستی را بر روی درب ظرف قرار داده و کلید شروع کار را فشار دهد.در این هنگام میدان مغناطیسی ایجاد شده و حرارت القایی باعث چسبیده شدن واشر فویل به سر بطری یا ظرف می شود.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

خرید دستگاه سیل القایی

همان طور که در مطالب پیشین بیان کردیم سیل القایی به فرایند اتصال بین دو سطح مختلف به کمک حرارت القا شده می گویند.  که شامل گرمایش کنترل شده توسط یک جسم الکتریکی هدایت کننده (معمولا فویل آلومینیومی) همراه با القای الکترومغناطیسی است که با ایجاد جریان بین دو سطح، عمل اتصال بین آنها را توسط حرارت انجام می دهد.

در صنایع بسته بندی از دستگاه سیل القایی جهت بسته بندی بطری هایی با جنس پلاستیک و شیشه استفاده می شود. شایع ترین روش استفاده از دستگاه های مربوط به سیل (القای حرارتی )  القایی بسته بندی درب بطری است.

این محصول پر کاربرد (پلمپ سر و درب بطری) در صنایع گوناگونی همچون  بسته بندی و پلمپ درب های ظروف (پلمپ به صورت فویل) مورد بهره برداری و استفاده قرار می گیرد.. با استفاده از این دستگاه می توان انواع ظروف پت، پلی اتیلن و شیشه را سیل (پلمپ) کرد.

این محصول مناسب برای بسته بندی انواع مواد غذایی،دارویی و شیمیایی می باشد. عملیات پلمب کردن و بسته بندی توسط این دستگاه به راحتی صورت پذیرفته و با بالاترین میزان کیفیت و همچنین صرف کم ترین زمان ممکن بسته بندی را به شکلی دلخواه انجام می دهد.

افزایش تایم نیروی های انسانی که حاصل به کار بردن انواع دستگاه های صنعتی می باشد به راندمان کاری نیرو های انسانی نیز کمک می کند. دستگاه سیل القایی نیز موجب می شود بخش زیادی از زمان نیروی انسانی ذخیره شود تا در پیشبرد اهداف دیگر به کار آید.

دستگاه سیل القایی اتوماتیک

همان طور که در ابتدای مطلب مطالعه نمودید استفاده از دستگاه سیل القایی در صنایع پر کاربرد معرفی شده تقریبا اجتناب نا پذیر می باشد. همین مسئله موجب افزایش تقاضا برای خرید این محصول شده است. حتما میدانید افراد زیادی به بازار فروش و خرید این محصول بسیار محبوب و پر کاربرد وارد شده و شروع به فعالیت می کنند تا از شرایط تقاضای بالا استفاده شخصی برده و منفعت خود را تضمین نمایند.

از همین رو برای آنکه در دام این افراد قرار نگیریم ضروری به نظر می رسد که ابتدا با مجموعه های شناخته شده و پر سابقه ارتباط گرفته و پس از انجام مشاوره های لازم توسط کارشناسان مجموعه های معتبر اقدام به خرید دستگاه سیل القایی نماییم.



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

کاربرد دستگاه پرکن

یکی از مهم ترین دستگاه های تولیدی توسط ماشین سازی چمران دستگاه پرکن می باشد این دستگاه کاربرد های فراوانی دارد و در کارخانه ها و کارگاه های تولید مواد غذایی ، مواد بهداشتی و …برای پر کردن ظروف استفاده می شود. البته کاربرد دستگاه پرکن فقط برای مایعات نمی باشد بلکه برای پر کردن پودر و مواد جامد نیز از آن استفاده می شود. براساس میزان گرانروی که مایعات دارند نوع دستگاه پرکن مایعات نیز متغیر است. دستگاه پرکن مایعات غلیظ برای پر کردن مایعات با گرانروی بالا مانند عسل و دستگاه پرکن مایعات رقیق برای مایعات رقیق تر همچون آبمیوه ها و … استفاده می شود.

با استفاده از دستگاه پرکن مایعات، ظروفی مانند کیسه، بطری و قوطی را با یک مقدار مشخص از محصول مانند مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی یا دارویی پر می کنند. دستگاه پر کن یکی از ماشین آلات مهم صنعتی به حساب می آید که به فرآیند تولید سرعت می بخشد.

دستگاه پرکن وسیله ای است که وظیفه پر کردن حجم یا وزن مشخصی از محصولات را مانند مواد غذایی، مایعات، مواد آرایشی و بهداشتی، پودر ها و … را به عهده دارد. دستگاه پرکن بر اساس نوع اتوماسیون به سه نوع تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی، طبقه بندی می شوند. برخی از دستگاه های پرکن به دستگاه های دربند نیز مجهز هستند و باعث شده که روند تولید محصول نهایی با سرعت بیشتری انجام شود.

از دستگاه پر کن اغلب برای پر کردن محصولاتی مایع یا گاز استفاده می کنند. اما طیفی وسیعی از محصولات مختلف از جمله  محصولات پودری و گرانول، غذای حیوانات خانگی، مواد نیمه مایع مانند ژل، سس و رب گوجه فرنگی، مواد بهداشتی همچون دئودرانت ها و رژ لب، همگی از این فناوری استفاده می کنند.

دستگاه پرکن مشکلاتی مانند پر کردن نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه یا محصولات شوینده مانند فوم یا مایع دستشویی را به راحتی مرتفع می کند که این خود یک نقطه قوت برای این دستگاه ها به شمار می رود. در این روش نازل پر کننده به داخل ظرف مورد نظر وارد شده و همزان که در حال عملیات پر کردن است ، به سمت بالا حرکت می کند این حرکت ممکن است که بالعکس باشد و ظرف در حال پر شدن، بالا و پایین برود تا از هدر رفتن محصول یا ترشحات احتمالی جلوگیری شود.

دستگاه پر کن به سه نوع دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک طبقه بندی می شوند.

در نوع ساده که همان پرکن دستی می باشد، دستگاه به یک سر پر کننده مجهز است و عملیات پر کردن به صورت دستی انجام می شود. در پرکن نیمه اتوماتیک، دستگاه از چند سر پرکننده تشکیل شده است که توسط یک اپراتور، عملیات پر کردن صورت می پذیرد. در پرکن های تمام اتوماتیک که رایح ترین نوع دستگاه پرکننده در صنعت به حساب می روند، دستگاه به چندین سر پر کننده مجهز است که به صورت دوار و در حال چرخش (روتاری) است، ظرف های از قبل تعبیه شده را پر می کنند. دستگاه های تمام اتوماتیک بهترین انتخاب برای تولید با ظرفیت بالا می باشند.

در بازار امروز پرکننده های مایع به پرکننده فشار، پیستونی، پمپ دار، سیفونی و گرانشی تقسیم بندی می شوند. که تقریبا اکثر آنها از نوع نیمه اتوماتیک می باشند تا عملیات پر کردن با سرعت بیشتری انجام شود. پرکننده های مایع به دو دسته پرکننده حجمی و  پرکننده مایع بر اساس سطح، تقسیم بندی می شوند.

گاهی اوقات بطری های که برای پر کردن استفاده می شوند ممکن است که است دارای حجم متغیر نسبت به یکدیگر باشند ،اگر برای خرید به یک فروشگاه رفته باشید شاید با بطری هایی برخورد کرده اید که حجم برخی از آنها زیاد یا برخی دیگر دارای حجم کمتری هستند این اختلاف حجم بدلیل استفاده از دستگاه پرکن حجمی می باشد. در واقع این دستگاه ها، حجم معینی از مایع را بدرون ظرف منتقل می کنند. بنابراین اگر یک ظرف دارای حجم بزگتر باشد، سطح مایع پر شده ظروف بزرگتر؛ از سطح مایع ظروف کوچکتر کمتر خواهد بود. حال اگر برای پرکردن مایع از دستگاه پرکن مایع بر اساس سطح، استفاده شود. این اختلاف سطح به وجود نخواهد آمد. این دستگاه های پرکن بر اساس حجم ظرف عمل می کنند و کوچک یا بزرگ بودن ظرف برای آنها اهمیت ندارد. به همین دلیل سطح مایع پر شده برای تمام ظروف یکسان خواهد بود.

 

برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرکردن از دستگاه هایی استفاده می کنند که عملیات پر کردن را توسط فشار انجام می دهد. این پرکن ها به یک مخزن و یک پمپ مجهز هستند که در پشت دستگاه قرار گرفته است. در این دستگاه ها، نازل اسپری کننده، وقتی در داخل بطری و ارتفاع هدف قرار گرفت، شروع به پرکردن بطری با فشار بالا می کند. این دستگاه ها را می توان بر روی پرکن های نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و دوار (روتاری) نصب و پیکربندی کرد. این دستگاه پرکن برای مایعاتی با ویسکوزیته کم تا متوسط مناسب می باشد. سس، شربت، فوم دستشویی، ژل های سبک، شامپو، آب، نوشابه های گازدار برخی از این موارد هستند.

عملکرد بالا، تمیز سازی آسان، راحت بودن کار با دستگاه برای اپراتور، قابلیت ارتقا دستگاه با هزینه کم و انعطاف پذیری بالا برخی از ویژگی های این دستگاه به شمار می رود.

این دستگاه ها که به سوپاپ هایی مجهز هستند که نسبت به خوراک ورودی واکنش داده و باز  وبسته می شوند. همچنین این پرکن ها به یک مخزن مجهز هستند که براحتی و با سرعت ظروف مورد نظر را پر می کند. از دستگاه پرکن پیستونی معمولا برای موادی که ویسکوزیته بالایی دارند مانند: رب گوجه فرنگی، سس، عسل و غیره، استفاده می کنند که معمولا درصد خطای آنها بسیار پایین می باشد. برای سرعت بخشیدن به روند تولیدِ چنین محصولاتی از دستگاه پرکن پیستونی استفاده می کنند.

فیلرهای پمپ دار یکی دیگر از روش های پر کردن محصولات می باشد که محدوده ی گسترده ای از مایعات تا مواد دارای ویژگی ویسکوزیته (خمیر مانند: رب، عسل، کره و غیره) را پشتیبانی می کند. این فیلرها به چندین سر برای پر کردن مجهز هستند که یکی از مزایای این پمپ های جابجایی مثبت، سرعت بالا نسبت به نوع پرکن های پیستونی می باشد. یکی از عیوب این دستگاه نسبت به نوع پیستونی، درصد خطای بالاتر می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم این پرکن ها تنظیم راحت آنها برای پر کردن بر اساس یک حجم مشخص است. همچنین میتوان بر روی دستگاه پرکن پمپ دار یک مخزن همانند فیلرهای پیستونی تعبیه کرد تا با سرعت بیشتری ظروف مورد نظر را پر کند.



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

فویل سیل القایی

یکی از دستگاه های مهم و کاربردی در صنعت بسته بندی کارخانجات دستگاه سیل القایی است.معمولا برای بسته بندی محصولات غذایی در کارخانجات تولید مواد خوراکی استفاده می شود.

از این دستگاه برای بسته شدن درب بر روی شیشه ها و کنسرو ها استفاده می شود،در حال حاضر دستگاه سیل القایی دستی کاربرد بیشتری دارد زیرا در کارگاه ها و تولیدی های کوچک مورد استفاده است.

طرز کار دستگاه سیل القایی به این صورت است که مواد ترموپلاستیک را توسط حرارت القایی به همدیگر می‌چسباند. مواد ترموپلاستیک موادی هستند که در برابر حرارت قابل ارتجاع، منعطف یا نرمش پذیر هستند.

به طور دقیق می توان گفت که وقتی ظرف از زیر سیستم سیم پیچ القایی عبور می کند، فویل سیل القایی به علت جریان های گردابی شروع به تولید حرارت می کند و گرما را به سمت موم چسب هدایت می کند، گرما موم را ذوب کرده و به  دهانه ظرف جذب می شود و باعث محکم چسبیده شدن آن به سرپوش شده و در نهایت ظرف را آب بندی می کند به همین دلیل به دستگاه سیل القایی؛ دستگاه سیل وکیوم القایی نیز گفته می‌شود.

دستگاه سیل القایی دستی

برای استفاده از دستگاه سیل القایی دستی به اپراتوری نیاز داریم که عملیات سیل یا آب بندی کردن درپوش ظروف را با رول سیل انجام دهد.

ابتدا اپراتور واشر سیل القایی (فویل آلومینیم) را در انتهای درب ظرف قرارداده و درب ظرف یا بطری را می بندد، سپس دستگاه سیل القایی دستی را بر روی درب ظرف قرار داده و کلید شروع کار را  فشار دهد.در این هنگام میدان مغناطیسی ایجاد شده و حرارت القایی باعث چسبیده شدن واشر فویل به سر بطری یا ظرف می شود.

کاربرد دستگاه سیل القایی

به طور کلی از دستگاه سیل القایی در کارخانجات تولید مواد غذایی استفاده می شود اما کاربرد این دستگاه در در صنایع داروسازی ، صنایع مواد غذایی و خوراکی مانند کارخانه های تولید مربا و عسل ، کارخانه های تولید لبنیات و هر نوع صنعتی که محصولات مشابه داشته و نیاز به سیل درب قوطی و یا بطری های پلاستیکی و شیشه ای محصول خود دارند.

مزایای استفاده از دستگاه سیل القایی

بسته بندی مقاوم: محافظت در برابر عدم ورود اکسیژن، بخار آب، گرد و خاک، اشعه ماوراء بنفش و…، در بسته‌بندی مد نظر قرار می‌گیرند. عدم نفوذ پذیری بسته بندی یک فاکتور اساسی و مهم در طراحی بسته‌بندی است.

در بعضی از بسته‌ها از ماده جاذب اکسیژن برای کمک به طول عمر بسته و به ویژه محصول داخل آن استفاده می‌شود. فشار هوای تعدیل شده یا کنترل شده نیز در بعضی از بسته‌های غذا گنجانده شده‌است. حفظ کیفیت محتویات داخل بسته و طولانی کردن عمر آن یکی از مهم‌ترین وظایف بسته‌بندی است.

 



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 مرداد 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه سیل القایی

سیل القایی فرآیندی اتصال بین دو سطح به وسیله حرارت القا شده است که شامل گرمایش کنترل شده توسط یک جسم الکتریکی هدایت کننده (معمولا فویل آلومینیومی) همراه با القای الکترومغناطیسی است که با ایجاد جریان بین دو سطح، عمل اتصال بین آنها را توسط حرارت انجام می دهد.

در صنایع بسته بندی از دستگاه سیل القایی جهت بسته بندی بطری هایی با جنس پلاستیک و شیشه استفاده می شود. شایع ترین روش استفاده از دستگاه های سیل القایی بسته بندی درب بطری است.

از دستگاه سیل القایی (پلمپ سر و درب بطری) در صنایع بسته بندی و پلمپ درب های ظروف (پلمپ به صورت فویل) استفاده می شود. با استفاده از این دستگاه می توان انواع ظروف پت، پلی اتیلن و شیشه را سیل (پلمپ) کرد.

روش کار دستگاه سیل القایی به چه صورت است؟

روش کار دستگاه سیل القایی به این صورت است که فویل مورد نظر را درون درب ظرف محصول قرار داده و درب را بسته و از روی درب با استفاده از دستگاه سیل القایی که به صورت اشعه ای الکترومغناطیس می باشد فویل را روی درب محصول مورد نظر می چسباند. لازم به ذکر است که با این روش از بسته بندی نه ظرف و نه محتویات آن تحت تاثیر قرار نمی گیرد و گرمای تولید شده به محتویات آسیب نمی رساند.

 

دلایل استفاده از دستگاه سیل القایی

بسته بندی مقاوم:

محافظت در برابر عدم ورود اکسیژن، بخار آب، گرد و خاک، اشعه ماوراء بنفش و…، در بسته‌بندی مد نظر قرار می‌گیرند. عدم نفوذ پذیری بسته بندی یک فاکتور اساسی و مهم در طراحی بسته‌بندی است.

در بعضی از بسته‌ها از ماده جذب‌کننده اکسیژن برای کمک به طول عمر بسته و به ویژه محصول داخل آن استفاده می‌شود. فشار هوای تعدیل شده یا کنترل شده نیز در بعضی از بسته‌های غذا گنجانده شده‌است. حفظ کیفیت محتویات داخل بسته و طولانی کردن عمر آن یکی از مهم‌ترین وظایف بسته‌بندی است.

پیشگیری از نشت مواد و ایمنی:

بسته‌بندی نقشی مهم و اساسی در کاهش ریسک امنیتی برای سلامت محموله دارد. بسته‌ها با پوشش مقاومتی مناسب بهتر می‌توانند در کاهش آسیب و هم‌چنین جلوگیری از دستبرد به محصول مطلوب واقع شوند. بسته‌ها می‌توانند برای کاهش خطر دستبرد و دسترسی غیرمجاز به کالا، سازماندهی و مهندسی شوند.

ساختمان بعضی از بسته‌ها برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز عایق مقاومتی دارند و بعضی نیز دارای مهر و لاک برای جلوگیری از باز شدن و دستبرد می‌باشند. بسته‌ها همچنین می‌توانند شامل ابزارهایی مانند بسته‌های زنگ‌دار یا برچسب‌های RFID باشند.

 

قابلیت دستگاه سیل القایی

  • مناسب برای بسته بندی انواع محصولات غذایی، کشاورزی، مواد غذایی و شیمیایی با تکنولوژی بسته بندی روز اروپا و آمریکا
  • قابلیت سیل بطری از دهانه 100 تا 150 میلی متر
  • قدرت خروجی 1200 وات
  • برق ورودی 220 ولت

 



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 مرداد 1403 | نظرات ()