نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه میکسر مایعات چیست؟

همان طور که از نام این محصول پیدا می باشد این محصول برای میکس کردن و یا به اصطلاح رایج تلفیق کردن انواع مایعات با یکدیگر کاربرد دارد. البته باید به این نکته اشاره نمود که دستگاه های میکسر زیادی در صنعت هستند که برای میکس کردن بسیاری از عناصر به کار گرفته می شوند و این محصول در حقیقت یکی از زیر مجموعه های دستگاه های میکسر می باشد.

این دستگاه البته خود به انواع دیگری تقسیم می شود که هر کدام برای میکس مایعات مختلف طراحی و تولید شده است. به این ترتیب تا به این جا می دانیم این محصول تنها برای میکس مایعات کاربرد دارد و از این محصول برای میکس سایر عناصر استفاده نمی شود.

یکی از مهم ترین و شاید بهترین اقداماتی که در زمینه میکسر های صنعتی صورت گرفت طراحی و تولید انحصاری دستگاه میکسر مایعات می باشد. اگر برای میکس مایعات و سایر مواد از یک دستگاه استفاده می شد قطعا هزینه های تعمیر و نگهداری، زمان مصرفی برای شست و شو دستگاه تولید کنندگان را با چالش های زیادی رو به رو می ساخت.

دستگاه میکسر مایعات

همان طور که بیان کردیم برای میکس و یا تلفیق و مخلوط کردن دو یا چند محصول مایع از دستگاه میکسر مایعات استفاده می نماییم. این محصول می تواند تمامی انواع مایعات را با یکدیگر میکس کرده و شرایطی را به وجود آورد که با صرف کمترین زمان و با کیفیت بسیار بالا کار میکس صورت پذیرد.

همچنین این محصول دارای انواع متفاوتی نیز می باشد. در ادامه به معرفی انواع مدل های این دستگاه می پردازیم :

  • دستگاه میکسر مایعات رقیق
  • میکسر یا تلفیق کننده مایعات غلیظ

این نکته که برای میکس کردن مایعات از یک دستگاه منحصر بهره می بریم یک اتفاق بسیار مثبت می باشد و اینکه برای میکس مایعات رقیق و غلیظ نیز از دستگاه های انحصاری استفاده می نماییم بسیار ایده آل می باشد. انواع این میکسر ها در صنعت دارای کاربرد های زیادی می باشد. محبوبیت و استقبال بالا از این محصولات هم به دلیل کاربرد های بالای این محصولات است. اگر به خاطر داشته باشید در اواسط این مطلب عنوان کردیم کاهش زمان مصرفی برای تلفیق یا میکس کردن انواع مایعات و همچنین افزایش میزان دقت از مهم ترین ویژگی ها و کاربرد های دستگاه میکسر مایعات می باشد. همچنین انحصاری بودن نیز از مهم ترین مزایای این دستگاه می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

خرید دستگاه سیل القایی

همان طور که در مطالب پیشین بیان کردیم سیل القایی به فرایند اتصال بین دو سطح مختلف به کمک حرارت القا شده می گویند.  که شامل گرمایش کنترل شده توسط یک جسم الکتریکی هدایت کننده (معمولا فویل آلومینیومی) همراه با القای الکترومغناطیسی است که با ایجاد جریان بین دو سطح، عمل اتصال بین آنها را توسط حرارت انجام می دهد.

در صنایع بسته بندی از دستگاه سیل القایی جهت بسته بندی بطری هایی با جنس پلاستیک و شیشه استفاده می شود. شایع ترین روش استفاده از دستگاه های مربوط به سیل (القای حرارتی )  القایی بسته بندی درب بطری است.

این محصول پر کاربرد (پلمپ سر و درب بطری) در صنایع گوناگونی همچون  بسته بندی و پلمپ درب های ظروف (پلمپ به صورت فویل) مورد بهره برداری و استفاده قرار می گیرد.. با استفاده از این دستگاه می توان انواع ظروف پت، پلی اتیلن و شیشه را سیل (پلمپ) کرد.

این محصول مناسب برای بسته بندی انواع مواد غذایی،دارویی و شیمیایی می باشد. عملیات پلمب کردن و بسته بندی توسط این دستگاه به راحتی صورت پذیرفته و با بالاترین میزان کیفیت و همچنین صرف کم ترین زمان ممکن بسته بندی را به شکلی دلخواه انجام می دهد.

افزایش تایم نیروی های انسانی که حاصل به کار بردن انواع دستگاه های صنعتی می باشد به راندمان کاری نیرو های انسانی نیز کمک می کند. دستگاه سیل القایی نیز موجب می شود بخش زیادی از زمان نیروی انسانی ذخیره شود تا در پیشبرد اهداف دیگر به کار آید.

دستگاه سیل القایی اتوماتیک

همان طور که در ابتدای مطلب مطالعه نمودید استفاده از دستگاه سیل القایی در صنایع پر کاربرد معرفی شده تقریبا اجتناب نا پذیر می باشد. همین مسئله موجب افزایش تقاضا برای خرید این محصول شده است. حتما میدانید افراد زیادی به بازار فروش و خرید این محصول بسیار محبوب و پر کاربرد وارد شده و شروع به فعالیت می کنند تا از شرایط تقاضای بالا استفاده شخصی برده و منفعت خود را تضمین نمایند.

از همین رو برای آنکه در دام این افراد قرار نگیریم ضروری به نظر می رسد که ابتدا با مجموعه های شناخته شده و پر سابقه ارتباط گرفته و پس از انجام مشاوره های لازم توسط کارشناسان مجموعه های معتبر اقدام به خرید دستگاه سیل القایی نماییم.



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

طرزکار دستگاه سیل القایی

طرزکار دستگاه سیل القایی به این صورت است که فویل مورد نظر را درون درب ظرف محصول قرار داده و درب را بسته و از روی درب با استفاده از دستگاه سیل القایی که به صورت اشعه ای الکترومغناطیس می باشد فویل را روی درب محصول مورد نظر می چسباند. لازم به ذکر است که با این روش از بسته بندی نه ظرف و نه محتویات آن تحت تاثیر قرار نمی گیرد و گرمای تولید شده به محتویات آسیب نمی رساند.

تفاوت اصلی دستگاه سیل القایی با سایر دستگاه های سیل از قبیل سیل وکیوم و سیل های حرارتی مانند دستگاه دوخت، در این است که حرارت از طریق میدان مغناطیسی به ظرف رسانده می شود. بدین صورت که امواج منتشر شده از پراب دستگاه به درب آن برخورد کرده و ایجاد حرارت می کند (پراب قسمتی از دستگاه است که به درب ظرف چسبانده می شود). و در نهایت حرارت ایجاد شده، سر ظرف را به پولک (فویل چند لایه که روی درب قرار می گیرد) می چسباند.

 

دلایل استفاده از دستگاه سیل القایی

بسته بندی مقاوم: محافظت در برابر عدم ورود اکسیژن، بخار آب، گرد و خاک، اشعه ماوراء بنفش و…، در بسته‌بندی مد نظر قرار می‌گیرند. عدم نفوذ پذیری بسته بندی یک فاکتور اساسی و مهم در طراحی بسته‌بندی است. در بعضی از بسته‌ها از ماده جذب‌کننده اکسیژن برای کمک به طول عمر بسته و به ویژه محصول داخل آن استفاده می‌شود.

فشار هوای تعدیل شده یا کنترل شده نیز در بعضی از بسته‌های غذا گنجانده شده‌است. حفظ کیفیت محتویات داخل بسته و طولانی کردن عمر آن یکی از مهم‌ترین وظایف بسته‌بندی است.

دستگاه سیل القایی دستی

برای استفاده از دستگاه سیل القایی دستی به اپراتوری نیاز داریم که عملیات سیل یا آب بندی کردن درپوش ظروف را با رول سیل انجام دهد. ابتدا اپراتور واشر سیل القایی (فویل آلومینیم) را در انتهای درب ظرف قرارداده و درب ظرف یا بطری را می بندد، سپس دستگاه سیل القایی دستی را بر روی درب ظرف قرار داده و کلید شروع کار را  فشار دهد.در این هنگام میدان مغناطیسی ایجاد شده و حرارت القایی باعث چسبیده شدن واشر فویل به سر بطری یا ظرف می شود.

کاربرد دستگاه سیل القایی

به طور کلی از دستگاه سیل القایی در کارخانجات تولید مواد غذایی استفاده می شود اما کاربرد این دستگاه در در صنایع داروسازی ، صنایع مواد غذایی و خوراکی مانند کارخانه های تولید مربا و عسل ، کارخانه های تولید لبنیات و هر نوع صنعتی که محصولات مشابه داشته و نیاز به سیل درب قوطی و یا بطری های پلاستیکی و شیشه ای محصول خود دارند.

 



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

درباره دستگاه استرچ پالت

یکی از دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمران دستگاه استرچ پالت  می باشد که در این متن درباره آن توضیحات مختصر و مفیدی ارائه می کنیم، به عبارتی دیگر مهم ترین استفاده از دستگاه استرچ پالت در بسته بندی محصولات می باشد و وظیفه سلفون پیچی محصولات توسط دستگاه استرچ پالت انجام می شود.

امروزه برای محافظت از محصولات در برابر گرد و غبار و جهت بسته بندی اصولی و بهداشتی از برخی از محصولات سلفون کشیدن روی محصول بهترین گزینه است به طوری که به صورت دستی و یا اتوماتیک می توان محصولات را با سلفون بسته بندی نمود، دستگاه استرچ پالت به صورت اتوماتیک در انواع مختلف برای این فرایند انجام می شود.

دستگاه استرچ پالت دستگاهی برای بسته بندی محصولات به روی انواع پالت می باشد. از دستگاه استرچ پالت در کارخانجات صنعتی که دارای خطوط تولید بالا و نیازمند به حفاظت محصولات خود می باشند، استفاده می کنند.در ساخت دستگاه استرچ پالت رعایت اصول فنی و مکانیکی بسیار مهم می باشد و هرگونه خطا باعث کوتاه شدن عمر مفید دستگاه و حتی عدم کارکرد صحیح آن می شود پس با بررسی دقیق و مطالعه بیشتر دستگاه با کیفیت و راندمان بالا انتخاب کنید.

دستگاه استرچ پالت چیست؟

استرچ پالت , پالت استرچر , پالت بند یا سلفون کش که دیگر نام این دستگاه است,ماشینی است برای بسته بندی تعداد مشخصی محصول که روی یک پالت مخصوص بر روی هم چیده شده اند به کار گرفته میشود. از نظر معنایی استرچ به معنی کشسانی و پالت هم که همان پالت میباشد که در انواع چوبی فلزی و پلاستیکی ساخته و استفاده میشود.

استرچ کردن محصولات و پالت ها  می تواند موجب افزایش سرعت حمل و نقل آن ‌ها شده و همچنین مانع آسیب دیدگی و وارد شدن ضربه حین جابجایی شود و صد البته از ورود هرگونه گرد و غبار یا حشرات و جانوران موذی به کارتن ها جلوگیری می کند البته کیفیت سلفون پیچی بسیار اهمیت دارد که محصولات استحکام کافی را داشته باشد تا در تنش های جابجایی بسته بندی باز نشود. بسته به تیراژ تولید و وزن محصولات این دستگاه ها در انواع مدل ها وجود دارد.

 

دلایل استفاده از دستگاه استرچ پالت

استفاده از دستگاه استرچ پالت به دلیل استحکامی که به محصولات می بخشد باعث جلوگیری از بسیاری از آسیب های فیزیکی و نفوذ رطوبت می شود. در مواقع بسیاری مشاهده شده که محصولی با کیفیت فقط به دلیل عدم بسته بندی مناسب قبل از رسیدن به مقصد دچار آسیب هایی میشود که خسارت مالی زیادی دربردارد.

 

کاربرد دستگاه استرچ پالت

دستگاه استرچ پالت برای بسته بندی و سلفون کشی انواع پالت در ابعاد مختلف استفاده می شود به طور مثال جهت بسته بندی پالت بشکه های ۲۰۰ لیتری، پالت انواع بطری های آشامیدنی، انواع رول های پارچه ای، فلزی، کابل، پالت کاشی  پالت کتاب و از این دست محصولات کاربرد دارد. می توان به جای استفاده از سیستم سلفون کشی از سیستم نایلون شیرینک و مشعل نیز استفاده نمود.

انواع دستگاه استرچ پالت

دستگاه های استرچ پالت با توجه به مکان مورد استفاده و حجم کالاهای مورد بسته بندی و … در انواع مختلفی طراحی، تولید و عرضه می شوند که بیشترین کاربرد یا می توان گفت کلی ترین تقسیم بندی این دستگاه عبارتند از:

  • دستگاه استرچ پالت صفحه گردان
  • دستگاه استرچ پالت دروازه ای
  • دستگاه استرچ پالت فرودگاهی


:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

انواع دستگاه پرکن

دستگاه پرکن برای پر کردن انواع مواد از قبیل مایعات ، پودر ها ، آجیل و خشکبار ، گاز ها و … درون ظروف مشخصی مانند پت ، فلزی ، شیشه ای ، پلی اتیلن و … مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهم ترین ویژگی های پرکن ، بسته بندی مواد خوراکی ، دارویی و …به صورت کاملا بهداشتی است.

دستگاه های پرکن در صنایع بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد که بیشترین استفاده این مدل دستگاه ها در صنایع غذایی و دارویی است. دستگاه پرکن در سه مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و دستی تولید و به بازار عرضه می شود.

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک یکی از دستگاه های پرکنی می باشد که توسط نازل های خود مواد های مختلفی مانند انواع محصولات غذایی انواع نوشیدنی رقیق و غلیظ و… را در انواع ظروف از جمله شیشه های مربا و عسل و بطری های نوشیدنی پر میکند.

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک یکی از انواع دستگاه های پرکن است که برای پر کردن انواع ظرف با انواع مواد طراحی و ساخته شده است. دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک مواد کف کننده مثل شیشه شور و … که این دستگاه وقتی ظرف به زیر نازل می رود ابتدا نازل ها توسط جک پایین آمده و شروع به پر کردن مواد می کنند و از کف در حال پر کردن به بالا می آیند این عمل باعث می شود که مواد کف نکرده و سر ریز نشود.

اگر دقت کرده باشید بیشتر افرادی سراغ دستگاه های پرکن نیمه اتوماتیک می روند که فضا و بودجه کمتری برای این کار مدنظر دارند که نسبت به کارایی این نوع دستگاه خروجی خوبی را به آن ها می دهد. دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک به دو دسته رومیزی و شاسی دار تقسیم می شود که بنا بر کسب و کار شما حوزه فعالیت این گونه دستگاه ها متفاوت می باشد.

دستگاه های پرکن بسته به نوع مواد یا محصول ساخته می شوند و انواع مختلفی دارند به طور مثال دستگاه های پرکن اتومات دارای دربگذار هستند. این مزیت ها باعث سرعت بیشتر در تولید می شوند. سرعت دستگاه های پرکن به محصول و نوع ظرف بستگی دارد. به طور مثال دستگاه پرکن برای عسل سرعت کمتری نسبت به دستگاه پرکن برای آب معدنی دارد.

 

مشاهده ویدئو دستگاه پرکن نیمه اتومات :

 

 

نحوه کارکرد دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

ابتدا موادی که قرار است ظروف با آن پر شود مورد بررسی قرار می گیرند (از لحاظ صحت سلامت محصول) و سپس درون مخزن ها ریخته می شوند، بعد از این مرحله ظروف بر روی فیکسچر تعبیه شده بر روی دستگاه قرار می گیرند، سپس پس از این مرحله دستگاه را به گونه برنامه ریزی میکنند که طی یک زمان معین نازل ها باز و بسته شوند و در نهایت هم ظروف پر شده و یک اپراتور آن ها را برای بسته بندی و… میبرد.

 

مزایا دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

  • اشغال کردن کمتر فضا نسبت به نسخه اتومات
  • صرفه اقتصادی
  • معایب پرکن نیمه اتوماتیک
  • سرعت و دقت پایین تر
  • نیاز داشتن به اپراتور

 

مزایا دستگاه پرکن اتوماتیک

  • سرعت و دقت بالاتر
  • بالا بردن میزان تولید محصول
  • صرفه اقتصادی
  • معایب پرکن اتوماتیک
  • اشغال کردن فضا نسبت به نسخه دستی
  • مناسب نبودن برای کارگاه های کوچک

در بعضی از مواقع به سفارش مشتری دستگاه های پرکن دارای سرعت پایینی هستند که این مدل معمولا از دسته دستگاه های پرکن دستی هستند و یا این در بعضی از مواقعا به سفارش مشتری دستگاه پرکن باید سرعت بالایی داشته باشد که این از دسته ماشین آلات پرکن اتومات است. تعداد بسیاری از مواد یا محصولات با دستگاه پرکن قابل پر کردن هستند. از پرکاربرد ترین این محصولات می توان به مایعات اشاره کرد.



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه پرکن رومیزی

یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمران، دستگاه های پرکن می باشد که وظیفه اصلی آن پر کردن انواع مواد غذایی، مواد بهداشتی و … به داخل ظروف می باشد.

یکی از پرکاربرد ترین دستگاه ها در صنعت تولید و بسته بندی محصولات می باشد که برای انواع محصولات و مواد با حالت جامد، مایع و … کاربرد دارد

به طوری که برای پرکردن شیشه های مربا یا قوطی رب در صنایع غذایی و برای پر کردن دوغ یا الکل و آب رادیاتور یا آب اسیدی از دستگاه پرکن مایعات استفاده می شود.

درباره دستگاه پرکن رومیزی

دستگاه های پرکن در مدل های متنوعی تولید می شوند. از دستگاه پرکن پودری گرفته تا پرکن مایعات و …همگی در بخشی از صنایع کاربرد دارند. اسپری پرکن دستگاه اسپری پرکن به دو صورت نیمه خودکار و خودکار تولید می شوند.

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک از سه قسمت: پرکن، پرچ کن و تزریق گاز می باشد که در یک فیکسچر به صورت خطی قرار دارد. ابتدا اپراتور قوطی خالی را در زیر قسمت پرکن قرار داده و با فشردن پدال پروسه ی تزریق انجام می گیرد

سپس با قرار دادن قوطی بعد قوطی اول در زیر هد پرچ کن قرار گرفته، بعد از قرار دادن والو برروی قوطی اول پروسه ی تزریق و پرچ انجام می گیرد.

اساس کارکرد این دستگاه می تواند پرکن وزنی باشد مانند پرکن آب رادیاتور و پرکن آب اسید، دستگاه پرکن پمپی با پمپ سانتریفوژی برای پرکردن دوغ، پرکردن الکل استفاده می شود و دستگاه پرکن پیستونی برای مواد غذایی همچون انواع مربا و عسل کاربرد دارد.

دستگاه پرکن پمپی مخصوص پرکردن مایعات غلیظ از قبیل انواع روغن های شیمیایی و غذایی، مارمالاد، انواع شربت و … است. در این گونه دستگاه ها تعداد نازل یا تعداد حجم های انتظار متغییر می باشد، همچنین مقدار ریزش یا تزریق مواد با مکانیزم های مختلف قابل کنترل است.

مشاهده این مطلب>>انواع دستگاه شیرینگ پک

یکی از پرکاربرد ترین دستگاه ها در صنعت تولید و بسته بندی محصولات دستگاه پرکن مایعات می باشد که برای انواع محصولات و مواد با حالت جامد، مایع و … کاربرد دارد

به طوری که برای پرکردن شیشه های مربا یا قوطی رب در صنایع غذایی و برای پر کردن دوغ یا الکل و آب رادیاتور یا آب اسیدی از دستگاه پرکن مایعات استفاده می شود.

اساس کارکرد دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک می تواند پرکن وزنی باشد مانند پرکن آب رادیاتور و پرکن آب اسید، دستگاه پرکن پمپی با پمپ سانتریفوژی برای پرکردن دوغ، پرکردن الکل استفاده می شود و دستگاه پرکن پیستونی برای مواد غذایی همچون انواع مربا و عسل کاربرد دارد.

دستگاه پر کن انواع متفاوتی دارد که با توجه به ماده ای که باید در ظرف مورد نظر پر شود نوع دستگاه مشخص می شود،دستگاه پرکن مایعات برای پرکردن انواع مایعات مورد استفاده است. دستگاه پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک نیز کاربردهای متنوعی  دارند.

دستگاه پرکن رومیزی پیستونی

پرکن های رومیزی پیستونی نیز جزء پرکن نیمه اتوماتیک می باشند و از نوع پرکن پیستونی هستند و در فروشگاههای مواد غذایی و کارگاه های کوچک بکار می روند مانند پرکن سس و پرکن آب لیمو. از دستگاه های پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک برای مواد غلیظ و رقیق استفاده می شود.

دستگاه های پرکن مایعات جهت انتقال انواع مایعات غذایی مانند خامه های شیرینی،شکلات صبحانه، شیره خرما، پرکردن عسل، و انواع روغن های خوراکی و آب معدنی و همچنین انتقال مایعات شیمیایی به ظروف و بطری ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دستگاه های پرکن مایعات برای مایعاتی مانند گریس و وازلین که بعد از سرد شدن تغییر ماهیت می‌دهند نیز کاربرد دارند. این دستگاه های بسته بندی همراه با گرمکن و میکسر طراحی می‌شوند.



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه پرکن مایعات دستی

در دنیای پیشرفته امروزی اکثر امور توسط دستگاه‌ها انجام می‌شود به عبارتی دیگر تولید انواع محصولات در کارخانه‌ها بدون دخالت دست و توسط ماشین آلات انجام می‌شود البته از نظر بهداشتی استفاده از دستگاه‌ها برای تولید و بسته‌بندی محصولات غذایی بسیار بهتر از نیروی انسانی می‌باشد.

استفاده از دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در فرایند پرکردن محصولات به داخل ظروف و بسته‌بندی در سرعت تولید نیز مؤثر است. یکی از مهم‌ترین دستگاه‌های تولیدی ماشین‌سازی چمران، دستگاه پرکن است که در انواع مختلف برای استفاده‌های متنوع کاربرد دارد. جهت پر کردن ظروف از انواع مواد غذایی، مواد بهداشتی و… از دستگاه پرکن مایعات استفاده می‌شود. دستگاه پرکن شامل دو نوع دستگاه پرکن مایعات غلیظ و دستگاه پرکن مایعات رقیق می‌باشد.

دستگاه پرکن مایعات به صورت اتوماتیک دارای مشخصات فنی کاملی است که بدون هیچ گونه دخالتی توسط فرد ظروف را از مایع مورد نظر پر می‌کند.

دستگاه پرکن دستی بر خلاف مدل‌های دیگر بایستی توسط اپراتور انجام شود، به طوری که اپراتور ظروف را در زیر شیر مخصوص دستگاه نگه می‌دارد و زمانی که ظرف از مایع پر شود ظرف بعدی را قرار می‌دهد و به این ترتیب ظروف از مایعات مختلف با غلظت کم و زیاد پر می‌شود.

دستگاه پرکن مایعات رقیق

همانطور که از نام این دستگاه مشخص است، از دستگاه پرکن مایعات رقیق جهت پر کردن انواع مایعات با غلظت پایین در ظروف مختلف استفاده می‌شود. به طورکلی مایعات رقیق مایعاتی می‌باشند که ویسکوزیته آن‌ها کمتر از ویسکوزیته روغن زیتون است.

از دستگاه پرکن مایعات رقیق جهت پر کردن آب معدنی، دوغ، اسید، سفیدکننده‌ها، نوشیدنی‌های طعم‌دار، مایعات دارویی، شیمیایی و … استفاده می‌شود. این دستگاه با توجه به نیاز کارفرما می‌تواند تک، دو، چهار، شش و … نازله باشد.

ساخت این دستگاه با توجه به عواملی مانند ظروف مورد استفاده و ظرفیت مورد نیاز در پنج دسته سیلندر و پیستونی، ثقلی، وکیوم، پیمانه‌ای و پمپ پریستالتیک طراحی و ساخته می‌گردد و در هر مورد با توجه به نوع محصول، حجم تزریق، ظرف، دقت نوع پرکن متفاوت خواهند بود و تعیین دقیق نوع پرکن با توجه به مشاوره و بررسی دقیق توسط کارشناسان گروه صنعتی دمیرچی و مطابق با نیاز‌های کارفرما صورت می‌پذیرد.

 

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

مواد و مایعاتی که گرانروی یا ویسکوزیته زیادی دارند با استفاده از دستگاه پرکن مواد غلیظ پر می‌گردند. ویسکوزیته را می‌توان مقاومت مایع و ماده در مقابل جاری شدن تعریف نمود. فرآیند تزریق در این مواد به شکل پر کردن از کف ظرف می‌باشد. با این عمل ظرف کاملاً پر می‌گردد و در آن حبابی ایجاد نمی‌شود. همانطور که ذکر شد تمام موادی مانند عسل که ویسکوزیته بالایی دارند شامل طیف مایعات غلیظ می‌باشند. از جمله مواد و مایعات غلیظی که برای آن‌ها از این دستگاه استفاده می‌گردد ژل خوراکی، کناسانتره‌ها، روغن‌های گوناگون، انواع شربت غلیظ و … می‌باشند.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه پرکن پودری

یکی از مهمترین دستگاه ها در صنایع غذایی، شیمیایی، بهداشتی و … دستگاه پرکن است، به عبارتی دیگر فرایند بسته بندی بعد از تولید مهمترین مرحله است. بسته بندی محصولات در حمل و فروش آن بسیار موثر است از همین رو کارخانه های بزرگ با تولید بالا، بهتر است برای مرحله بسته بندی خود به جای نیروی انسانی از دستگاه های کاربردی استفاده کنند. دستگاه پرکن که در انواع پرکن پودری، پرکن مایعات غلیظ و رقیق ، پرکن مواد اسیدی و … طراحی و تولید میشود.

در این متن درباره دستگاه پرکن پودری و کاربرد های آن به صورت مختصر بیان میکنیم تا با این دستگاه بهتر آشنا شوید البته قبل از خرید دستگاه پرکن پودری می توانید از طریق مشاوره با کارشناسان ماشین سازی چمران ارتباط برقرار نممایید و بهترین خرید را انجام دهید.

دستگاه های پرکن پودری معمولاً در صنایع غذایی استفاده می شوند، اما در صنایع غذایی حیوانات خانگی،محصولات دارویی، مواد غذایی و صنایع آرایشی بهداشتی نیز کاربرد دارند.از این دستگاه برای پر کردن محصول به بطری یا کیسه استفاده می شود. دستگاه پرکن پودری در انواع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک توسط ماشین سازی چمران طراحی و ساخته میشود.

 

 

 

انواع مختلفی از دستگاه های پرکن در صنعت بسته بندی وجود دارد. مارپیچ‌های این دستگاه پرکننده‌های همزن برای پر کردن با مخلوط‌های خشک طراحی شده‌اند و از یک قیف به شکل مخروط استفاده می‌کنند که مخلوط را نگه می‌دارد و با استفاده از یک نوار نقاله در کیسه‌ها قرار می‌گیرد. فیلرهای وزن ویبراتور، که برای پر کردن دقیق با وزنه های دقیق طراحی شده اند.

با توجه به کاربرد و مشخصات محصول، اکثر پودرها یا گرانول ها را می توان در بطری های شیشه ای یا پلاستیکی پر کرد. این دستگاه برای پودرهای بدون جریان و شربت های خشک نیز مناسب است.

 

دستگاه پرکن پودر خطی اتوماتیک

دستگاه پرکن پودری می تواند ظروف را با حجم دقیق پودر پر کند. این دستگاه ها از یک سلول توزین یا چک باسکول برای اندازه گیری مقدار پودر داخل ظرف استفاده می کنند. آنها قادر به حمل انواع پودرهای مختلف از جمله پودرهایی با شکل و وزن نامنظم هستند. صرف نظر از نوع محصول، این ماشین ها یک مزیت مهم دارند: تمیز کردن و نگهداری آن ها بسیار آسان است.

انواع مختلفی از دستگاه های پرکن پودری موجود است که هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند. نوع تجهیزات پرکننده ای که برای کاربرد شما مناسب تر است به حجم و نوع پودری که پر می کنید بستگی دارد. اگر فقط نیاز به پر کردن حجم کمی از پودر دارید، یک دستگاه پرکن کوچکتر را انتخاب کنید، یا اگر حجم بالایی دارید و به سرعت بالاتری نیاز دارید دستگاه پرکن با حجم بزرگتر را انتخاب کنید.

دستگاه پرکن پودری تمام اتوماتیک نیز وجود دارد که از آخرین تکنولوژی استفاده می کند و کمتر به مداخله انسانی نیاز دارد. این دستگاه برای پر کردن محصولات پودری طراحی شده‌اند، اما می‌توانند محصولات دانه‌بندی شده را نیز مدیریت کنند. آنها یک سر پرکننده دارند که پودر را در بسته ها پخش می کند. این به دستگاه اجازه می دهد تا طیف گسترده ای از محصولات پودری را بدون نیاز به انسان پر کند.

طرز کار دستگاه پرکن پودر خطی 

در دستگاه پرکن پودر خطی ، فرآیندها را در یک خط پیوسته انجام می‌دهند، معمولاً تنها با یک خط ورودی و خروجی. آنها به فضای بزرگتری برای کار نیاز دارند. دستگاه های درون خطی توسط برخی بسته‌بندان ترجیح داده می‌شوند، زیرا دید بیشتری را ارائه می‌دهند و بازرسی محصولات را هنگام پر کردن آسان‌تر می‌کنند. از طرف دیگر دستگاه پرکن پودر چرخشی گزینه ای ارگونومیک تر است که به صورت دایره ای پر می شود. علاوه بر این، ماشین های دوار به فضای کمتری نسبت به ماشین های خطی نیاز دارند.



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

انواع دستگاه پرکن مایعات

یکی از مهمترین دستگاه های صنعتی که بسیار کاربردی است دستگاه پرکن مواد است.اگرچه اکثر مردم می دانند که دستگاه پرکن مایعات در انواع غلیظ و رقیق چگونه کار می کند. در این متن درباره نحوه کارکرد دستگاه پرکن مایعات، مطالب مختصر و مفیدی ارائه می کنیم. انواع مختلفی از مایعات با خواص بسیار متفاوت وجود دارد.

به طور کلی پر کردن یک بطری نوشیدنی آبمیوه با پر کردن تیوپ خمیردندان متفاوت است زیرا ظروف کوچکی که برای لوازم آرایشی و دارویی استفاده می‌شوند، نسبت به درام‌های بزرگی که برای مواد شیمیایی استفاده می‌شوند، به فناوری پر کردن متفاوتی نیاز دارند.

دستگاه پرکن مایعات

مهمترین تمایز بین دستگاه های پرکن، سطح اتوماسیون مورد نیاز است، زیرا یک کارخانه بزرگ محصولات تولید انبوه به فناوری پیچیده تری نسبت به مشاغل خانگی نیاز دارد.

دستگاه های پرکن مایعات اتوماتیک نیاز به دخالت کمی دارند و بطری ها را قبل از ارسال به مرحله بعدی تولید پر می کنند. کاربران می توانند دستگاه را برای سرعت ها، حجم ها و نوع ظرف مختلف تنظیم کنند. ماشین های نیمه اتوماتیک نیاز به مداخله انسانی دارند، مانند جابجایی ظروف در داخل و خارج از منطقه پر کردن دستگاه های نیمه اتوماتیک، انسان را ملزم می‌کنند که ظروف را قرار دهند و قبل از برداشتن ظرف پر شده، پرکننده را با یک دسته کار کنند. آنها به هیچ منبع برقی نیاز ندارند و به ویژه به عنوان دستگاه های پرکن  رومیزی برای مشاغل کوچک مفید هستند.

دستگاه پرکن خطی / روتاری چیست؟

تمایز دیگر این است که دستگاه های پرکن خطی هستند یا دوار. دستگاه های پرکن خطی مقرون به صرفه هستند و ظروفی را که در امتداد یک نوار نقاله به ترتیب عبور می کنند پر می کنند. آنها انعطاف پذیر هستند و به راحتی قابل ارتقا هستند و برای محصولات و ظروف مختلف مفید هستند. ماشین‌های چرخشی سریع‌تر هستند و می‌توانند از فناوری تمیز کردن و درب بطری استفاده کنند، اما برای محصولات و ظروف خاص گران‌تر و تخصصی‌تر هستند.

طرزکار دستگاه پرکن

نوع دقیق دستگاه پرکن هرچه باشد، از همان اصول کلی پیروی می کنند. برای سیستم های اتوماتیک، کانتینرها از طریق نوار نقاله از داخل دستگاه عبور می کنند و دستگاه قبل از اینکه به مرحله بعدی برود آنها را پر می کند. با این حال، تکنولوژی پر کردن دقیق مورد استفاده، بسته به خواص مایع، نوع ظرف و دقت پر کردن مورد نظر متفاوت است.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

انواع دستگاه پرکن

اصل پر کردن، ریختن مقدار مناسب مایع در ظرف است، اما پیچیده ترین بخش فرآیند نیز می باشد. این مرحله بیش از هر مرحله دیگری نوع ماشین مورد نیاز یک کسب و کار را مشخص می کند.

مایعات در اشکال مختلفی وجود دارند که نوع فرآیند پر کردن مورد نیاز را مشخص می کند. برخی از مایعات شفاف و بدون جریان هستند، در حالی که برخی دیگر می توانند بسیار چسبناک یا کف آلود باشند یا حاوی ذرات معلق باشند. نوع مایع و ظرف نیز تعیین کننده روش بهینه برای اندازه گیری و حصول اطمینان از اینکه دستگاه ظروف را با مقدار مناسب مایع پر می کند.

دستگاه پرکن سرریز

دستگاه پرکن سرریز روی پر کردن بطری‌ها تا سطح صحیح تمرکز می‌کند، حتی اگر این فرآیند تغییرات جزئی در حجم ایجاد کند. این محصول به ویژه در ظروف شفاف محبوبیت دارد و باعث می شود محصول یکدست و از نظر بصری برای مشتریان جذاب به نظر برسد. این سیستم ظرف را تا زمانی که سرریز شود پر می کند و محصول اضافی برای جلوگیری از هدر رفتن به مخزن ذخیره می شود.

 

دستگاه پرکن پیستونی

دستگاه های پرکن پیستونی بهترین گزینه برای مایعات و خمیرهای غلیظ هستند و شامل یک سیستم دریچه ای هستند که از سیستم ضربه و تخلیه استفاده می کند. پیستون محصول را از یک درام بیرون می کشد و آن را به ظرف تزریق می کند. این سیستم های حجمی بسیار دقیق هستند، می توانند طیف وسیعی از مایعات را مدیریت کنند و برای ماشین های نیمه اتوماتیک رایج هستند. آنها همچنین با سرهای پرکننده اضافی به راحتی قابل ارتقا هستند.

 

پرکننده های فشار پایین به بالا/ایزوباریک

ماشین های پایین به بالا قبل از تخلیه مایع تا سطح پر شدن مورد نظر، نازل را از طریق دهانه ظرف می ریزند تا زمانی که به پایین برسد. این باعث می شود این روش به ویژه برای کف کردن مایعات مفید باشد. پرکننده ایزوباریک که به ویژه برای محصولات گازدار استفاده می شود، از یک دیفیوزر برای پخش مایع در اطراف دیواره های ظرف و جلوگیری از از دست رفتن کربنات استفاده می کند. CO2 تحت فشار فشار ثابت را در بطری حفظ می کند و نازل گاز اضافی را هنگام پر شدن بطری تخلیه می کند.

 

دستگاه پرکن پمپی

دستگاه پرکن پمپی که برای مایعات غلیظ محبوب هستند، شامل پمپی هستند که مایع را از یک درام بیرون می کشد و آن را به ظرف تزریق می کند. پرکننده های پمپ معمولاً حجم پر شدن را با شمارش تعداد دور چرخ دنده از طریق فرآیندی به نام زمان بندی پالس تعیین می کنند. سیستم‌های دیگر عبارتند از پر کردن مبتنی بر زمان، که محصول را برای مدت زمان از پیش تعیین شده پمپ می‌کند، اگرچه این دقت کمتر از زمان‌بندی پالس است.

سیستم‌های پرکننده پمپ حجم‌های دقیق‌تری نسبت به پیستون‌ها ارائه می‌کنند، اما سریع هستند، که باعث می‌شود برای ظروف بزرگ که دقت آن‌ها اهمیت کمتری دارد، مفید باشند. انواع دیگر پمپ ها از لوب ها یا عملکرد پریستالتیک از طریق فشار دادن لوله های لاستیکی برای کنترل جریان محصول استفاده می کنند.

ماشین‌های کنترل وزن شامل یک پلتفرم هستند که وزن مایع را هنگام پر کردن ظرف کنترل می‌کند و به ویژه برای ظروف بزرگ مفید است.

درباره سایر دستگاه های پرکن

البته به خصوص برای خطوط اتوماتیک، ماشین های دیگر نقش مهمی در فرآیند تولید دارند. نوار نقاله ها سیستم های مختلف را به هم متصل می کنند و در طیف وسیعی از اندازه ها، طرح ها و مواد مختلف موجود هستند. آنها اطمینان می دهند که بطری ها از فرآیندی به فرآیند دیگر با فرکانس منظم حرکت می کنند و باید قابل اعتماد و سازگار باشند.

در شروع فرآیند، اپراتورها می‌توانند ظروف را روی یک میز درهم ریخته قرار دهند، که آنها را در فواصل زمانی معین وارد دستگاه می‌کند، در حالی که سایر ماشین‌ها از توزیع‌کننده‌های ظروف کاملاً خودکار استفاده می‌کنند.

برخی از سیستم ها ظروف را قبل از وارد کردن آنها به داخل دستگاه می شویند تا گرد و غبار و آلاینده ها را از بین ببرند، در حالی که برخی دیگر بطری ها را با پراکسید هیدروژن یا مواد مشابه از قبل استریل می کنند تا از فاسد شدن مواد غذایی در اثر آلودگی میکروبی جلوگیری کنند.

هنگامی که دستگاه پرکن ظروف را پر کردند، نقاله‌ها آن‌ها را برای آب‌بندی/دربندی و برچسب‌گذاری به خط تولید می‌برند، یا آنها را روی یک میز جمع‌آوری می‌کنند تا توسط ماشین یا انسان جابجا شوند.

ماشین‌های دربندی بخش بعدی فرآیند اکثر ظروف هستند، اگرچه برخی از دستگاه پرکن مایعات، دربندی را به عنوان بخشی از فرآیند انجام می‌دهند. پس از این، سیستم ها برچسب ها را به ظروف اضافه می کنند، در حالی که سایرین آنها را بسته بندی می کنند یا آنها را در کارتن های آماده برای دستگاه بسته بندی قرار می دهند.

 

نمونه هایی از دستگاه های پرکن مایعات

برای برجسته کردن نحوه عملکرد ماشین های پرکننده مایع، دو نوع مختلف نشان می دهد که چگونه این ماشین ها می توانند به خطوط تولید کمک کنند. یک دستگاه، دستگاه پرکن مایع دو سیلندر ، تمام اتوماتیک است و شامل یک سیستم پرکن شیر دوار با تنظیم حجم می باشد. این دستگاه می تواند اکثر مایعات را تنها با تغییرات جزئی در پیکربندی اداره کند و دارای یک دستگاه ایمنی برای اطمینان از پر نشدن بطری است.

برای کاربردهای کوچک و اجرای محصول، یک دستگاه پرکننده مایع ممتاز است که برای پر کردن مایعات، خمیرها و کرم ها طراحی شده است. این دستگاه در حالت نیمه اتوماتیک کار می کند و می تواند با ظرفیت مناسب برای نیازهای مشاغل کوچک حیاط خلوت تا عملیات تجاری بزرگتر کار کند.

نتیجه

به طور کلی، دستگاه های پرکننده مایع زیادی برای طیف وسیعی از انواع مایعات و اندازه ها و شکل های ظروف موجود است. ماشین مناسب با سایر فرآیندها مانند دربندی و بسته بندی ادغام می شود و تعداد واحدهای مورد نیاز یک کسب و کار در ساعت را برای بهبود بهره وری پر می کند.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه پرکن مایعات

دستگاه پرکن مایعات چیست؟ دستگاه پرکن مایع برای پر کردن مایعات با چگالی و ویسکوزیته های مختلف در ظروف با اندازه ها و اشکال مختلف مهندسی شده است. بر اساس عوامل متعدد، این ماشین های همه کاره را می توان به دسته های مختلف طبقه بندی کرد.

بیایید این عوامل را بررسی کنیم. ساده ترین راه برای طبقه بندی یک دستگاه مکانیکی با توجه به سطوح اتوماسیون است . براساس این عامل می توان دستگاه های پرکن مایع را به سه نوع اصلی دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تقسیم کرد.

 

دستگاه پرکن دستی

پرکننده دستی اساسی ترین دستگاه پرکن مایعات است. همانطور که از نام آن مشخص است، این دستگاه نیاز به کنترل کامل انسان در هنگام پر کردن مایع دارد. بدون منبع تغذیه یا قطعات خودکار ارائه می شود. بنابراین، هر مرحله از فرآیند پر کردن باید توسط یک اپراتور انجام شود.

استفاده از دستگاه بسیار آسان است. فقط باید حجم پر شدن را با تنظیم پیچ تنظیم کنید و اهرم را بکشید تا پر شود. در بیشتر موارد این نوع تجهیزات دارای یک نازل می باشند. این بدان معناست که هر بار فقط یک ظرف را پر می کند. علاوه بر این، عملکرد پر کردن آن می تواند بسته به ویژگی های محصول و مهارت های اپراتور متفاوت باشد. اما اگر شما یک استارت آپ هستید یا بودجه کمی دارید، یک دستگاه پرکننده مایع دستی یک انتخاب محکم است.

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

اگر به دقت پر کردن و انعطاف پذیری بیشتری نیاز دارید، به سراغ دستگاه نیمه اتوماتیک بروید. این نوع دستگاه با برق کار می کند و دارای ویژگی های پر کردن خودکار است. هنگام کار با دستگاه پرکننده مایعات نیمه اتوماتیک، یک اپراتور مسئول شروع و نظارت بر فرآیند پر کردن است. اگرچه هنوز نیاز به مداخله دستی دارد، اما راندمان پر کردن مایع در مقایسه با دستگاه دستی تا حد زیادی بهبود می یابد.

ماشین های نیمه خودکار از پیستون ها یا پمپ ها برای وادار کردن مایعات با ویسکوزیته های مختلف به داخل ظروف استفاده می کنند. بسیاری از آنها دارای دو حالت کار هستند: دستی و خودکار. در حالت خودکار، عملیات پر کردن با فشار دادن کلید پدال پا کنترل می شود. دستگاه های پرکننده مایع نیمه اتوماتیک برای مدیریت تولیدات با حجم کم تا متوسط ​​ایده آل هستند.

دستگاه پرکن مایعات خطیدستگاه پرکن مایعات خطی

دستگاه های تمام اتوماتیک پرکن مایعات

این ماشین ها قطعاتی از تجهیزات پرکننده مایع بسیار خودکار هستند. آنها قادر به انجام عملیات پر کردن کوچک تا بزرگ با سرعت بالا هستند. به لطف سطح بالای اتوماسیون، این ماشین ها به حداقل مداخله انسانی نیاز دارند. به طور کلی دو نوع دستگاه پرکن اتوماتیک مایعات در بازار موجود است:

دستگاه پرکن خطی

برای انجام عملیات پر کردن در یک پیکربندی خط مستقیم طراحی شده است. این دستگاه ها معمولاً مجهز به نوار نقاله هستند. نوار نقاله ظروف خالی را به داخل ایستگاه پر می آورد و سپس ظروف پر شده را به فرآیندهای بسته بندی پایین دست منتقل می کند. سیستم های پرکننده درون خطی را می توان به یک خط بسته بندی مایع موجود اضافه کرد تا فرآیند تولید را ساده کند.

دومی یک سیستم چندوظیفه ای است. مجموعه ای از عملکردهای بسته بندی را در یک قاب ترکیب می کند و کارهای پر کردن، دربندی، برچسب زدن و موارد دیگر را انجام می دهد. مونوبلوک ها با سرعت بالایی کار می کنند و توان عملیاتی بالایی دارند. می توان از آنها برای رسیدگی به انواع مواد مایع استفاده کرد. این موارد آنها را به انتخاب های محبوب برای مشاغلی تبدیل می کند که به دنبال تولید در مقیاس متوسط ​​تا بزرگ هستند.

دستگاه پرکن مونوبلوک

دسته‌بندی دستگاه های پرکن مایعات را می‌توان بر اساس فن‌آوری‌های پرکننده‌ای که استفاده می‌کنند نیز انجام داد. در اینجا چند نوع رایج وجود دارد:

  • پرکننده های گرانشی

در پرکننده گرانشی، محصولات مایع از یک قیف یا مخزن به ظروف با نیروی گرانش جریان می‌یابند. این دستگاه دارای کنترل مبتنی بر زمان است. این اجازه می دهد تا حجم مشابهی از مایعات را در ظروف توزیع کنید. بنابراین فیلرهای گرانشی نوعی پرکننده حجمی هستند.

دستگاه پرکن پمپی نیز نوعی پرکننده حجمی هستند. این دستگاه ها از مکانیزم پمپ برای اندازه گیری و انتقال حجم مشخصی از محصول مایع از یک مخزن به ظروف انتظار استفاده می کنند. مکانیسم پمپ شامل پمپ های پریستالتیک یا پمپ های چرخشی است. این دستگاه های پرکن مایع می توانند نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک باشند.

همچنین نوعی پرکننده حجمی هستند. این دستگاه ها از مکانیزم پمپ برای اندازه گیری و انتقال حجم مشخصی از محصول مایع از یک مخزن به ظروف انتظار استفاده می کنند. مکانیسم پمپ شامل پمپ های پریستالتیک یا پمپ های چرخشی است. این دستگاه های پرکن مایع می توانند نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک باشند.

  • پرکننده های پیستونی

دستگاه پرکن پیستونی همچنین می توانند حجم پر شدن را کنترل کنند. این دستگاه‌های پرکننده مایع، مایعات را به داخل یک سیلندر می‌کشند و سپس با استفاده از مکانیزم پیستونی آن‌ها را به ظروف وارد می‌کنند. حجم پر شدن را می توان بر اساس طول کورس پیستون افزایش یا کاهش داد. بنابراین فیلرهای پیستونی نیز پرکننده حجمی هستند.

  • پرکننده های سرریز

ماشین‌های پرکننده سرریز برای اطمینان از پر شدن ظروف با محصول مایع در همان سطح طراحی شده‌اند. آنها معمولا از نازل های غواصی برای پخش مایعات استفاده می کنند. نازل‌ها در بطری‌ها فرو می‌روند و برای جلوگیری از پاشش یا ریختن، یک مهر و موم بر روی سطح گلوگاه ایجاد می‌کنند. هنگامی که مایعات به سطح از پیش تعیین شده در بطری ها می رسند، نازل ها جمع می شوند و مایعات اضافی به داخل مخزن سرریز می شوند.

  • پرکننده های خلاء

پرکننده های خلاء با اعمال خلاء بر روی ظرف کار می کنند. این کار برای کشیدن محصولات مایع از مخزن به داخل ظرف انجام می شود. هنگامی که فرآیند پر کردن کامل شد، خلاء آزاد می شود و ظرف مهر و موم می شود. پر کردن خلاء به محافظت از محصولات چسبناک در برابر خرابی کمک می کند.

  • پرکننده با وزن خالص

دستگاه های پرکن با وزن خالص با سایر پرکننده ها متفاوت هستند. این پرکننده ها برای پر کردن ظروف بر حسب وزن طراحی شده اند. آنها از یک ترازو برای نظارت بر وزن محصول مایع در طول فرآیند پر کردن استفاده می کنند. و پس از پرکردن از پرکردن دقیق بر اساس وزن مورد نظر اطمینان حاصل کنید. این دستگاه های پرکننده مایع بر کنترل وزن محصولات نهایی بیش از حجم آنها تمرکز می کنند.

 

مقایسه انواع ماشین های پرکن مایعات

انتخاب دستگاه های پرکن مایعات به این بستگی دارد که با چه صنایعی کار می کنید و چه محصولاتی را پر خواهید کرد. انتخاب شما می تواند با توجه به ویژگی های محصول و نیازهای پر کردن متفاوت باشد..



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 مهر 1403 | نظرات ()