نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

مزایای دستگاه لیبل زن

یکی از کاربردی ترین دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمراندستگاه لیبل زنمی باشد این دستگاه کاربرد های بسیاری دارد و برای درج انواع برچسب روی کالاهای تولیدی استفاده می شود.

به طور کلی می توان گفت این دستگاه به صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک فرایند درج برچسب مشخصات کالا بر روی محصولات را انجام می دهد. دستگاه برچسب زن یا پرینتر دستگاهی است که با آن می توانید لیبل های مختلفی را به چاپ رسانده و بر روی کالاها و تجهیزات فروشگاهی مختلف بچسبانید.

از دستگاه برچسب زن یا لیبل پرینتر مدل های مختلفی وجود دارد که در بخش های مختلفی می توان از آنها استفاده کرد. برای نمونه چاپ و نصب برچسب های اموالی که در ادارات بر روی وسایل زده می شود، به همین طریق ساخته و نصب می شوند.

درباره دستگاه لیبل زن

این دستگاه انواع مختلفی برچسب با طراحی دلخواه شما را تولید و چاپ می کند. حال تصور کنید که در مراکز فروشگاهی بزرگ که تعداد زیادی کالا وجود دارد، چگونه می توان برچسب اطلاعات و قیمت آنها را بر روی هر کدام چسباند. دستگاه لیبل زن به همین دلیل ساخته شده است و بزرگترین مزایای استفاده از دستگاه برچسب زدن لیبل محسوب می شود.

برای چسباندن لوگو،آرم و همچنین اطلاعات مورد نیاز بر روی محصولات مختلف در خطوط تولید شرکت ها و کارخانه ها از دستگاه لیبل زن استفاده می شود. امروزه می توان گفت که یکی از مهم ترین ماشین آلات و تجهیزات بسته بندی در کارخانه ها لیبل زن اتوماتیک می باشد.

دستگاه لیبل زن اتوماتیک شامل دستگاه دستی و همچنین دستگاه نیمه خودکار می باشد که برای کارهای ساده تر است مورد کاربرد قرار می گیرد و در زمانی که حجم تولید و کارها بسیار بالاست قطعا مدل های دستی نیز پاسخگوی نیاز شما نمی باشد و حتما باید از مدل تمام اتوماتیک استفاده نمود.

دستگاه برچسب زن یکی از دستگاه های مربوط به خط تولید بسته بندی مایعات است که به منظور چسباندن لیبل بر روی شیشه و بطری و … ساخته و تولید می شود. دستگاه لیبل زن به شکل تمام اتوماتیک طراحی شده و به منظور چسباندن لیبل بر روی انواع سطوح ازجمله : ظروف گرد و ظروف تخت به شکل یک طرفه یا دو طرفه ساخته می شوند.

مشاهده این مطلب>>انواع مکانیسم دستگاه پرکن

مشخصات فنی دستگاه لیبل زن

  • قابلیت چسباندن لیبل بر روی بطری های گرد
  • امکان تغییر سایز ظروف
  • چسباندن لیبل بر روی بطری های تخت
  • اپراتوری آسان
  • امکان تغییرارتفاع لیبل برای ظروف گوناگون
  • توانایی چسباندن لیبل بر روی درب بطری

نکات خرید دستگاه لیبل زن

در انتخاب دستگاه به عوامل مختلفی باید توجه کرد که یکی از آنها محصولی است که نیاز داریم برچسب یا لیبل مخصوص روی آن چسبانده شود همچنین در نظر گرفتن این که خط بسته بندی اتوماتیک می باشد یا دستی بسیار مهم است ونیز سرعت و دقت در بسته بندی محصولات هم از دیگر عوامل مهمی است که باید به آن توجه داشت که میزان این سرعت را موارد متعددی تعیین می کنند که یکی از آنها سرعت دستگاه بسته بندی می باشد.

مورد دیگر این است که باید دید که دو طرف محصول مورد نظر به لیبل نیاز دارد و یا این که فقط یک طرف آن به لیبل احتیاج دارد. اندازه و ابعاد لیبل هم مورد مهم دیگری است که باید به آن دقت کرد زیرا چسباندن لیبل بزرگ و کوچک با یکدیگر تفاوت دارند.

دستگاه لیبل زن دستی

برای استفاده کردن از مزایای دستگاه لیبل زن دستی به یک اپراتور نیاز است و کار اپراتور این است که با حرکت دادن اهرم دستگاه نیز لیبل یا برچسب مورد نظر بر روی بسته بندی محصول چسبیده و نصب می گردد.

مشاهده این مطلب>>قیمت دستگاه لیبل زن

دستگاه لیبل زن اتوماتیک

از پر کاربرد ترین دستگاه های صنعتی لیبل زن اتوماتیک می باشد که این خود نیز به دو بخش تقسیم می شود:

  • دستگاه لیبل زن پشت چسب دار
  • لیبل زن اتوماتیک حرارتی

دستگاه لیبل زن اتوماتیک کابردش به این صورت می باشد که پس از انجام فرایند بسته بندی محصولات توسط نوار نقاله به سمت دستگاه لیبل زن اتوماتیک ارسال می شود و لیبل ها بر روی محصول نصب می شوند. امروزه در صنایع غذایی درج لیبل بر روی بسته بندی محصولات مختلف غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا پیش از خرید و مصرف نمودن این مواد غذایی ابتدا به اطلاعت نوشته شده بر روی لیبل محصولات توجه می شود که همین مساله اهمیت و جایگاه این دستگاه را در صنایع مرتبط با مواد غذایی نشان می دهد.



:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

طرزکار دستگاه سیل القایی

بدون شک می توان گفت یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمران دستگاه سیل القاییمی باشد که در کارخانه های تولید محصولات غذایی، بهداشتی و … کاربرد فراوانی دارد.

طرزکار دستگاه سیل القایی به این صورت است که با چسباندن مواد ترموپلاستیک به درب بطری ها و ظرف های غیر فلزی حامل مایعات از ریختن و چکه کردن مایعات آنها جلوگیری می کند. دستگاه سیل القایی جهت پلمپ سر بطری ها و شیشه ها با ورق های آلومینیومی استفاده می گردد. دستگاه سیل القایی در سه نوع دستی ، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تولید می گردند.

دستگاه سیل القایی با ایجاد یک میدان مغناطیسی قوی با فرکانس بالا در هد آن،باعث ایجاد حرارت  بر روی ورق آلومینیومی  می گردد که قبلا در ته درب بطری قرار داده شده و جهت پلمپ درب بطری بسته شده است ( حال چه به صورت دستی و یا به صورت اتواتیک)  این حرارت لحظه ای باعث چسبیدن لبه های این ورق و یا روکش آلومینیوم بر روی سر پت و یا شیشه می گردد.

اهمیت دستگاه سیل القایی

مدت زیادی است که در سطح جهان از دستگاه های سیل القایی در صنایع مختلف استفاده می شود و به تازگی در ایران نیز کاربرد پیداکرده ولی بسیاری از تولید كنندگان از مزایا و یا طرز كار آن آگاهی چندانی ندارند. شاید دلیل عمده این امر این است كه مفهوم بسته بندی كه دست خوردگی کالا را آشكار كند، چندان در ایران مورد توجه مصرف كنندگان و در نتیجه تولید كنندگان نبوده است.

جلوگیری از ریخت و ریز محصول بر روی ظرف، راحتی استفاده از ظرف، عدم دست خوردگی محصول، جلوگیری از هوازدگی و درنتیجه سلامت و خوش طعمی محصول، ظاهر فریبنده و دعوت كننده كالا نكاتی است که اكثر مواقع توجهی به آنها نمی شود. برای تأیید این مدعا می توان به بسته بندی انواع سس های گوجه فرنگی داخلی كه بی شك همه خوانندگان با آنها آشنا هستند، اشاره كرد.

 

درباره دستگاه سیل القایی

به طور كلی دستگاه های سیل القایی را می توان برای سیل كردن اكثر ظروف غیر فلزی به كار برد. البته محدودیت هایی نیز وجود دارد. به عنوان مثال یكی از فاكتورهای مهم برای دستیابی به یك سیل مناسب درپوش است. چرا كه دستگاه سیل القایی تنها واشرها را گرم می كند،‌ و برای چسبیدن واشر به دهانه ظروف نیاز به فشاری است كه توسط درپوش ایجاد می شود. هرچند تعدادی از سازندگان دستگاه هایی طراحی ارائه می كنند كه می توانند ظروف بدون درپوش را نیز سیل كنند.

همچنین استفاده این دستگاه ها برروی ظروفی كه درب فلزی دارند نیز توصیه نمی شود. گرچه این كار از لحاظ فنی امكان پذیر است ولی داغ شدن درپوش باعث بروز اشكالاتی همچون امكان سوختگی دست كارگران خط در اثر بی احتیاطی، تغییر رنگ درپوش و یا ذوب شدن دهانه بطری در اثر حرارت می شود. به طور كلی اگر تصمیم داشتید این دستگاه را برای ظروف با درپوش فلزی به كار ببرید، حتماً ‌با فروشنده خود مشورت كرده و چند نمونه از ظروف خود را جهت آزمایش و تایید برای وی بفرستید.

 

دستگاه سیل القایی اتوماتیک

کاربرد دستگاه سیل القایی اتوماتیک به این صورت می باشد که واشر را در درب بطری قرار داده و پس از بسته شدن درب بطری، ظرف ها توسط کانوایر به سادگی از زیر هد دستگاه (که بروی نوار نقاله نصب شده است)، عبور می کنند. به این ترتیب ظرف ها از میان میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط دستگاه عبور کرده و سیل می گردد. در اثر القا جریان الکترومغناطیسی واشر القایی بروی ظرف سیل می گردد.



:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

شرکت ماشین سازی چمران به عنوان تولید کننده و ارائه دهنده انواع ماشین آلات صنعتی در ایران قصد دارد در این مطلب در خصوص دستگاه پرکن مایعات غلیظ اطلاعاتی را در اختیار شما بگذارد.دستگاه پرکن مایعات انواع مختلفی دارد و همچنین ساخت هر یک متفاوت و با شرایط خاص کاربرد دستگاه،می تواند متفاوت باشد.شما برای کسب اطلاعات بیشتر و یا همچنین سفارش خود با کارشناسان و مشاوران چمران تماس بگیرید و از مشاوره کارشناسان ما بهره مند شوید.

دستگاه پر کن مایعات

به گزارش شرکت ماشین سازی چمران و همان طور که در مطالب پیشین بیان کردیم دستگاه پرکن مایعات یکی از دستگاه های کربردی در صنعت تولید و بسته بندی محصولات،دستگاه پرکن می باشد برای پر کردن انواع ظروف و قوطی های محصولات از این دستگاه استفاده می شود.قطعا در کارخانجات و کارگاه های تولیدی، محصولات به صورت دستی بسته بندی نمی شوند

و به طور مثال پرکردن قوطی های رب یا مربا و … به صورت دستی امکانپذیر نیست و زمان بسیاری را می گیرد از همین رو برای پرکردن محصولات مایع و جامد همانند پودرها و … از دستگاه پرکن استفاده می شود.دستگاه پرکن مایعات غلیظنیز یکی از انواع دستگاه های پر کن می باشد که با استفاده از آن محصولاتی همچون مایع ظرفشویی،سس،روغن مایع ،آبمیوه و …. به داخل ظروف پر می شود

دستگاه پر کن مایعات غلیظ

همان طور که اعلام کردیم دستگاه پرکن مایعات انواع مختلفی دارد ما در ابتدا به معرفی دستگاه مخصوص مایعات غلیظ می پردازیم و در این خصوص ابتدا اطلاعاتی را در اختیارتان قرار می دهیم.به گزارش شرکت ماشین سازی چمران همانطور که میدانید مایعاتی که دارای غلظت زیادی مانند عسل می باشند جزو دسته مایعات غلیظ به حساب می آیند و با توجه به میزان بالای غلظت این مایعات دستگاه پرکن آنها هم باید با دیگر مایعات متفاوت باشد.از همین رو است که برای پر کردن این نوع مایعات نیاز به دستگاه مخصوصی می باشد.البته مسئله ای که منجر به افزایش غلظت مایعات می شود به این دلیل است که این مایعات به دلیل دارا بودن ویسکوزیته دچار غلظت بیشتر می شوند.

بنا به اقتضای مطلب باید گفت که سوال اینجاست که ویسکوزیته چیست؟ به موادی که در برابر جاری شدن مقاومت دارند ویسکرزیته یا مایع غلیظ می گویند.آنچه مشخص است دستگاه پرکن مایعات که برای نوع غلیظ مایعات کاربرد دارد باید با ویسکوزیته همسانی داشته باشد.ماده هایی مانند عسل، گریس، انواع شیره،  مربا و روغن هایی که دارای غلظت می باشند جزء مواد ویسکوزیته محسوب می شوند.
برای پر کردن این مواد به درون ظرف های مخصوص خود نیاز به دقت و حساسیت بالایی است زیرا اگر دقت کافی در روند پر کردن وجود نداشته باشد باعث اتفاقات جبران ناپذیری خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

انواع دستگاه سیل القایی

یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه ها در فرایند تولید و بسته بندی محصولات کارخانه ها و کارگاه های تولیدی، دستگاه سیل القایی می باشد که نقش مهمی در صنایع بسته بندی ایفا می کند.

از این دستگاه برای بسته بندی بطری هایی از جنس پلاستیک و شیشه استفاده می شود. مهم ترین روش استفاده از دستگاه های سیل القایی بسته بندی درب بطری است.

فرایند دستگاه سیل القایی یک فرآیند گرمایشی غیر تماسی می باشد که ظرف را با واشر القایی که داخل درب ظرف قرار دارد، سیل می نماید فرآیند بدین گونه می باشد که در اثر میدان مغناطیسی ایجاد شده واشر القایی بر روی دهانه ظرف سیل می گردد  و این کار از نفوذ گاز و مایعات و رطوبت به داخل ظرف جلوگیری می کند.

واشر های این دستگاه شامل یک لایه تکیه گاه از جنس مقوا یا فوم، یک لایه پارافین، یک لایه نازک آلومینوم و یک لایه پلیمر حساس به گرما که با جنس ظرف سازگاری دارد، می باشد.

شایان ذکر است با توجه به نوع محصول و جنس ظروف واشر القایی مورد نظر قابل انتخاب می باشد.این نکته را باید در نظر داشت که با توجه به سیل شدن ظرف توسط میدان مغناطیسی نباید در هنگام استفاده از دستگاه از ظروف یا درب های فلزی استفاده گردد.

روش کار دستگاه سیل القایی

روش کار دستگاه سیل القایی به این صورت است که فویل مورد نظر را درون درب ظرف محصول قرار داده و درب را بسته و از روی درب با استفاده از دستگاه سیل القایی که به صورت اشعه ای الکترومغناطیس می باشد فویل را روی درب محصول مورد نظر می چسباند. لازم به ذکر است که با این روش از بسته بندی نه ظرف و نه محتویات آن تحت تاثیر قرار نمی گیرد و گرمای تولید شده به محتویات آسیب نمی رساند.

 

دلایل استفاده از دستگاه سیل القایی

بسته بندی مقاوم: محافظت در برابر عدم ورود اکسیژن، بخار آب، گرد و خاک، اشعه ماوراء بنفش و…، در بسته‌بندی مد نظر قرار می‌گیرند.

عدم نفوذ پذیری بسته بندی یک فاکتور اساسی و مهم در طراحی بسته‌بندی است. در بعضی از بسته‌ها از ماده جذب‌کننده اکسیژن برای کمک به طول عمر بسته و به ویژه محصول داخل آن استفاده می‌شود.

فشار هوای تعدیل شده یا کنترل شده نیز در بعضی از بسته‌های غذا گنجانده شده‌است. حفظ کیفیت محتویات داخل بسته و طولانی کردن عمر آن یکی از مهم‌ترین وظایف بسته‌بندی است.

 

انواع دستگاه سیل القایی

 

  • دستگاه سیل القایی دستی یا پرتابل
  • دستگاه سیل القایی اتوماتیک

 

دستگاه سیل القایی دستی و پرتابل

دستگاه سیل القایی دستی و پرتابل،در دو مدل دستی کوچک و سیل القایی دستی بزرگ تقسیم می گردد. تفاوت اصلی این  دستگاه در سایز واشر القایی جهت سیل شدن ظرف می باشد. بطور کلی برای ظرف با قطر دهانه 2 تا 10 سانتی متر از سیل القایی کوچک و برای ظرف با قطر دهانه 6 تا 13 سانتی متر از سیل القایی بزرگ استفاده می گردد.

کاربرد دستگاه سیل القایی دستی در واحد های  تولیدی و کارگاه های کوچک  با ظرفیت پایین می باشد. کارکرد این دستگاه به این صورت می باشد که پس از قرار دادن واشر در درب ظرف و بستن آن ، دستگاه سیل القایی دستی را بر روی درب ظرف قرار داده و با اعمال میدان مغناطیسی توسط فشار دکمه و اثر گرما ایجاد شده به واشر القایی، ظرف سیل شده و اصطلاحا پلمپ می گردد.

 دستگاه سیل القایی اتوماتیک

کارکرد دستگاه سیل القایی اتوماتیک به این صورت می باشد که واشر را در درب بطری قرار داده و پس از بسته شدن درب بطری، ظرف ها توسط کانوایر به سادگی از زیر هد دستگاه (که بروی نوار نقاله نصب شده است)، عبور می کنند.

به این ترتیب ظرف ها از میان میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط دستگاه عبور کرده و سیل می گردد. در اثر القا جریان الکترومغناطیسی واشر القایی بروی ظرف سیل می گردد.

یکی از عوامل دیگری که در دستگاه سیل القایی نیمه اتوماتیک مورد بررسی قرار می گیرد، اندازه درپوش و سرعت نوار نقاله می باشد که متناسب با نیاز مشتری عرضه می گردد. از عوامل موثر در انتخاب دستگاه سیل القایی اتوماتیک سرعت بسته بندی (سرعت نوار نقاله) توان دستگاه و قطر واشر القایی مورد مصرفی می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

ساخت دستگاه پرکن مایعات

 دستگاه پرکن مایعات

یکی از مهم ترین دستگاه های تولیدی ماشین سازی چمران، دستگاه پرکن مایعات می باشد، قطعا در کارخانه های تولیدی با حجم بالای تولید محصول، پرکردن محصولات به صورت دستی امکانپذیر نیست از همین رو دستگاه های پرکن فرانید پر کردن را در زمانی کوتاه و تعداد بالا انجام می دهند. ساخت دستگاه پرکن مایعات یا دستگاه پر کن پودر و … با توجه به کاربردی که دارند انجام می شود.

انواع دستگاه پرکن مایعات

دستگاه پرکن مایعات با توجه به غلظت مایع به دستگاه پرکن مایعات غلیظ  و دستگاه پرکن مایعات رقیق تقسیم بندی می شود، مایعات غلیظ از ویسکوزیته بالایی برخوردار می باشند. منظور از ویسکوزیته یا گرانروی میزان مقاومت ماده ای در مقابل جاری شدن است. لذا مایعاتی نظیر گریس ، روغن های شیمیایی با غلظت زیاد ، شیره ، عسل و مربا که دارای گرانروی بوده بایستی با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ پر گردند.

حساسیت کار در مورد پر کردن این دسته از مایعات بالا می باشد. چرا که چنانچه اشتباهی در تنظیمات و یا طراحی رخ داده مکانیسم پر کردن با مشکلی جدی مواجه خواهد شد. در دستگاه پرکن مایعات غلیظ برعکس نمونه پرکن مایعات رقیق که در آن برای پر کردن مایعات از سیستم ثقل و وزن خود مایع استفاده شده از مکانیسم سیلندر پیستون بهره گرفته شده و البته امکان استفاده از مکانیزم های دیگری نیز وجود خواهد داشت.

کاربرد پرکن مایعات غلیظ

به طور معمول این دستگاه در صنایع غذایی و به منظور پر کردن انواع مربا و مارمالاد، خامه، سس، شکلات، ماست، رب گوجه فرنگی و … در ظروف پلاستیکی، شیشه ای، فلزی و… به کار برده می شود. دستگاه پرکن عسل را نیز می توان یکی از پرکاربردترین پرکن مایعات غلیظ به شمار آورد. دستگاه پرکن مایعات غلیظ همچنین در صنایع دیگری نظیر صنایع شیمیایی دستگاه پرکن مایع ظرفشویی و انواع مایعات شوینده، پرکن روغن موتور، پرکن اتواع شربت های دارویی و … نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

 

نحوه عملکرد دستگاه پرکن مایعات غلیظ

به منظور پر کردن با استفاده از دستگاه پرکن مایعات غلیظ، از شیوه سیلندر- پیستون استفاده می شود. در واقع حجم سیلندر مبنای پر شدن ظروف بوده و حجم ظروف نشان دهنده این بوده که حجم سیلندر بایستی به چه میزان باشد، حرکت مایعات غلیظ نظیر عسل به واسطه سیلندر موجود در دستگاه روان تر خواهد شد،

در برخی از پرکن های مایعات غلیظ نیز این امکان وجود داشته که برای حرکت روان و سریع تر مایع، مایع مورد نظر را پیش از پر شدن گرم نمود. بعد از پر شدن، نوار نقاله انتقال ظروف پر شده را به سوی دیگر دستگاه های بسته بندی نظیر دستگاه دربند، لیبل زن، جت پرینتر یا تاریخ زن و … انجام خواهد داد.

دستگاه پرکن فشار

برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرکردن از دستگاه هایی استفاده می کنند که عملیات پر کردن را توسط فشار انجام می دهد. این پرکن ها به یک مخزن و یک پمپ مجهز هستند که در پشت دستگاه قرار گرفته است. در این دستگاه ها، نازل اسپری کننده، وقتی در داخل بطری و ارتفاع هدف قرار گرفت، شروع به پرکردن بطری با فشار بالا می کند.

این دستگاه ها را می توان بر روی پرکن های نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و دوار (روتاری) نصب و پیکربندی کرد. این دستگاه پرکن برای مایعاتی با ویسکوزیته کم تا متوسط مناسب می باشد. سس، شربت، فوم دستشویی، ژل های سبک، شامپو، آب، نوشابه های گازدار برخی از این موارد هستند.

عملکرد بالا، تمیز سازی آسان، راحت بودن کار با دستگاه برای اپراتور، قابلیت ارتقا دستگاه با هزینه کم و انعطاف پذیری بالا برخی از ویژگی های این دستگاه به شمار می رود.

دستگاه پرکن پیستونی

این دستگاه ها که به سوپاپ هایی مجهز هستند که نسبت به خوراک ورودی واکنش داده و باز  وبسته می شوند. همچنین این پرکن ها به یک مخزن مجهز هستند که براحتی و با سرعت ظروف مورد نظر را پر می کند. از دستگاه پرکن پیستونی معمولا برای موادی که ویسکوزیته بالایی دارند مانند: رب گوجه فرنگی، سس، عسل و غیره، استفاده می کنند که معمولا درصد خطای آنها بسیار پایین می باشد. برای سرعت بخشیدن به روند تولیدِ چنین محصولاتی از دستگاه پرکن پیستونی استفاده می کنند.

دستگاه پرکن پمپی

فیلرهای پمپ دار یکی دیگر از روش های پر کردن محصولات می باشد که محدوده ی گسترده ای از مایعات تا مواد دارای ویژگی ویسکوزیته (خمیر مانند: رب، عسل، کره و غیره) را پشتیبانی می کند. این فیلرها به چندین سر برای پر کردن مجهز هستند که یکی از مزایای این پمپ های جابجایی مثبت، سرعت بالا نسبت به نوع پرکن های پیستونی می باشد. یکی از عیوب این دستگاه نسبت به نوع پیستونی، درصد خطای بالاتر می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم این پرکن ها تنظیم راحت آنها برای پر کردن بر اساس یک حجم مشخص است. همچنین میتوان بر روی دستگاه پرکن پمپ دار یک مخزن همانند فیلرهای پیستونی تعبیه کرد تا با سرعت بیشتری ظروف مورد نظر را پر کند.



:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه سیل القایی اتوماتیک

استفاده از تجهیزات و ماشین آلات در کارخانه های تولیدی جهت تسریع در فرایند تولید محصولات کاربرد فراوانی دارد، به عبارتی دیگر بسته بندی محصولات به صورت دستی و توسط افراد بسیار وقت گیر است و از طرفی نیروی کار بسیاری می خواهد اما با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ساخت دستگاه های کاربردی در فرایند بسته بندی محصولات تولید و بسته بندی انواع محصولات غذایی، بهداشتی، شیمیایی و … افزایش یافته و با دقت و سرعت بیشتری انجام می شود.

دستگاه سیل القایی یکی از دستگاه های شرکت ماشین سازی چمران می باشد که فرایند سیل کردن و بستن درب ظروف انجام می شود و جهت بسته بندی بطری هایی با جنس پلاستیک و شیشه استفاده می شود. شایع ترین روش استفاده از دستگاه های سیل القایی بسته بندی درب بطری است.

سیل القایی چیست؟

سیل القایی فرآیند اتصال بین دو سطح به وسیله حرارت القا شده است که شامل گرمایش کنترل شده توسط یک جسم الکتریکی هدایت کننده (معمولا فویل آلومینیومی) همراه با القای الکترومغناطیسی است که با ایجاد جریان بین دو سطح، عمل اتصال بین آنها را توسط حرارت انجام می دهد.

در صنایع بسته بندی از دستگاه سیل القایی (پلمپ سر و درب بطری) در صنایع بسته بندی و پلمپ درب های ظروف (پلمپ به صورت فویل) استفاده می شود. با استفاده از این دستگاه می توان انواع ظروف پت، پلی اتیلن و شیشه را سیل (پلمپ) کرد.

روش کار دستگاه سیل القایی

روش کار دستگاه سیل القاییبه این صورت است که فویل مورد نظر را درون درب ظرف محصول قرار داده و درب را بسته و از روی درب با استفاده از دستگاه سیل القایی که به صورت اشعه ای الکترومغناطیس می باشد فویل را روی درب محصول مورد نظر می چسباند. لازم به ذکر است که با این روش از بسته بندی نه ظرف و نه محتویات آن تحت تاثیر قرار نمی گیرد و گرمای تولید شده به محتویات آسیب نمی رساند.

 

ویژگی های دستگاه سیل القایی اتوماتیک

  • مجهز به سیستم خودکار محافظت در برابر نوسان برق و جریان
  • قدرت و سرعت سیل بالا و طراحی شده برای خطوط تولید با سرعت بالا
  • سیستم خنک کننده ی آبی و نگه دارنده ی دستگاه در دمای مناسب

این دستگاه در صنایع دارویی ، صنایع غذایی مانند کارخانه های تولید مربا و عسل ، کارخانه های لبنیات و هر نوع صنعتی که محصولات مشابه داشته و نیاز به سیل درب قوطی و یا بطری های پلاستیکی و شیشه ای محصول خود دارند.

 

دلایل استفاده از دستگاه سیل القایی

بسته بندی مقاوم: محافظت در برابر عدم ورود اکسیژن، بخار آب، گرد و خاک، اشعه ماوراء بنفش و…، در بسته‌بندی مد نظر قرار می‌گیرند. عدم نفوذ پذیری بسته بندی یک فاکتور اساسی و مهم در طراحی بسته‌بندی است. در بعضی از بسته‌ها از ماده جذب‌کننده اکسیژن برای کمک به طول عمر بسته و به ویژه محصول داخل آن استفاده می‌شود. فشار هوای تعدیل شده یا کنترل شده نیز در بعضی از بسته‌های غذا گنجانده شده‌است. حفظ کیفیت محتویات داخل بسته و طولانی کردن عمر آن یکی از مهم‌ترین وظایف بسته‌بندی است.

پیشگیری از نشت مواد و ایمنی: بسته‌بندی نقشی مهم و اساسی در کاهش ریسک امنیتی برای سلامت محموله دارد. بسته‌ها با پوشش مقاومتی مناسب بهتر می‌توانند در کاهش آسیب و هم‌چنین جلوگیری از دستبرد به محصول مطلوب واقع شوند. بسته‌ها می‌توانند برای کاهش خطر دستبرد و دسترسی غیرمجاز به کالا، سازماندهی و مهندسی شوند،ساختمان بعضی از بسته‌ها برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز عایق مقاومتی دارند و بعضی نیز دارای مهر و لاک برای جلوگیری از باز شدن و دستبرد می‌باشند.

بسته‌ها همچنین می‌توانند شامل ابزارهایی مانند بسته‌های زنگ‌دار یا برچسب‌های RFID باشند.در این نوع دستگاه باید ابتدا ورق آلومینیوم توسط شخص داخل درب قوطی قرار بگیرد و اما بعد به ترتیب روی میز حمل کننده ی دستگاه قرار بگیرند تا عملیات سیل روی آن ها انجام گیرد و از چرخه خارج شوند.

سیل اتوماتیک قابلیت وصل شدن به خطوط تولید را نیز دارد که در آن صورت می توان آن را به سیستم پاک کننده و خارج کننده ی قوطی نیز تجهیز کرد.



:: بازدید از این مطلب : 452
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه لیبل زن

با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از دستگاه های صنعتی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک فرایند تولید و بسته بندی محصولات سرعت و کیفیت بیشتری دارد، از همین رو یکی از دستگاه های بسیار کاربردی و مهم دستگاه لیبل زنمی باشد. نقش عمده دستگاه لیبل زن درج برچسب حاوی اطلاعات و جزئیات محصولات است.از دستگاه لیبل زن برای برچسب زدن و درج لیبل بر روی انواع محصولات کارخانه ها و کارگاه های تولیدی استفاده می شود.

به طور کلی اکثر فرایندها توسط دستگاه ها و به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام می شوند. یکی از وسایلی که کاربرد فراوانی در کارخانه ها و شرکت های تولید و بسته بندی محصولات دارد،دستگاه لیبل زن می باشد به طوری که محصولات فاقد لیبل بدون اعتبار می باشند.

 

اهمیت دستگاه لیبل زن

لیبل زدن دقیق و کارآمد بخش جدایی ناپذیر فرایند تولید و پخش است. وقتی که برچسب گذاری بصورت درست انجام می شود میتواند به سهولت و نرمی به فرایند تولید کمک کند. اما به همان انداز اگر ناکارآمد باشد میتواند زمان و پول کسب و کارتان را تلف کند. گرچه گزینه های مختلفی برای کاربران وجود دارد، اما گزینه هایی که استفاده از آن آسان و هزینه مالکیت آن پایین باشد و همچنین کارآمد نیز باشد محدود است.

لیبل ها میتوانند شامل اطلاعاتی مثل: متن، شماره سریال، بارکد، بارکد 2D، بارکد QR، آدرس، اشکال گرافیکی و چیزهای بیشتری را برای شما به روشی دقیق و مقرون به صرفه به چاپ برسانند.

تفاوت بین دستگاه لیبل زن و قیمت زن

این دو دستگاه در نحوه کارکرد و عملکرد خود دارای تفاوت هایی می باشند.دستگاه لیبل زن دستگاهی جهت چاپ و اطلاعات دار نمودن لیبل ها می باشد که در برند های متفاوت در حال تولید می باشد .لیبل در لغت به معنای برچسب یا اتیکت میباشد و در فرهنگ بسته بندی به معنای برچسبی میباشد که معرف کالا و مشخصات آن است .

همانطوری که می دانید لیبل ها در صنعت بسته بندی به دسته های مختلفی تقسیم میشوند :

لیبل پشت چسبدار

لیبل پشت چسبدار به دو نوع زیر تقسیم می شود:

  • لیبل پشت چسبدار شیت
  • لیبل پشت چسبدار رول

لیبل OPP  

لیبلی است که از جنس پلی پروپیلن میباشد (oriented polypropylene )  که بیشتر در مورد نوشابه و آب معدنی استفاده میگردد .

  1. این نوع لیبل ، لیبل زن خاص خود را که به لیبل زن OPP معروف است نیاز دارد
  2. قیمت تمام اتوماتیک این دستگاه نسبت به لیبل زن پشت چسبدار خیلی بالاتر میباشد ، ولی لیبل آن ارزانتر است
  3. لازم به ذکر میباشد که در این نوع لیبل به محض آسیب دیدن لیبل ، لیبل از ظرف جدا شده و دیگر اثری از نام تولید کننده باقی نمی ماند ، در حالیکه در لیبل پشت چسبدار لیبل به محکمی بدنه ظرف چسبیده است و جدا شدن آن به سختی میباشد .
  4. البته در مورد خطوط با تیراژ بالا مثل آب معدنی یا نوشابه یا مشابه آن استفاده از لیبل پشت چسبدار به علت تیراژ خیلی بالا مقرون به صرفه نیست.

 لیبل اسلیو

یک لیبل حرارتی میباشد که با حرارت دیدن خود را به شکل ظرف در می آورد و در واقع با حرارت جمع میشود .

– قیمت تمام اتوماتیک این دستگاه نسبت به لیبل زن پشت چسبدار خیلی بالاتر میباشد .

– لازم به ذکر میباشد که در این نوع لیبل به محض آسیب دیدن لیبل ، لیبل از ظرف جدا شده و دیگر اثری از نام تولید کننده باقی نمی ماند و در حالیکه در لیبل پشت چسبدار لیبل به محکمی بدنه ظرف چسبیده است .

 

انواع لیبل پشت چسبدار از نظر جنس لیبل

 

لیبل پشت چسبدار کاغذی 

این نوع لیبل از جنس کاغذی بوده و از ارزانترین لیبل ها یا برچسب ها محسوب میشود .

لیبل پشت چسبدار PVC

لیبل های پی وی سی در واقع به کلیه لیبل های مقاوم سفید رنگ پلاستیکی که دربر گیرنده متریال مقاومت بیشتری از لیبل کاغذی با ماندگاری چاپ به مراتب بالاتر وجود داشته باشد یا بسته بندی مربوطه در محیط مرطوبی نگهداری میشود و رطوبت باعث از بین رفتن لیبل کاغذی میگردد.

در هنگام پاره کردن این لیبل به خوبی متوجه جنس آن میشوید و مانند شکل زیر لیبل PVC به سختی و مانند پلاستیک پاره میشود



:: بازدید از این مطلب : 454
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

کاربرد دستگاه پرکن مایعات

یکی از مهم ترین دستگاه های تولیدی توسط ماشین سازی چمران دستگاه پرکن می باشد این دستگاه کاربرد های فراوانی دارد و در کارخانه ها و کارگاه های تولید مواد غذایی ، مواد بهداشتی و …برای پر کردن ظروف استفاده می شود. البته کاربرد دستگاه پرکن فقط برای مایعات نمی باشد بلکه برای پر کردن پودر و مواد جامد نیز از آن استفاده می شود.

براساس میزان گرانروی که مایعات دارند نوع دستگاه پرکن مایعات نیز متغیر است. دستگاه پرکن مایعات غلیظ برای پر کردن مایعات با گرانروی بالا مانند عسل و دستگاه پرکن مایعات رقیق برای مایعات رقیق تر همچون آبمیوه ها و … استفاده می شود.

با استفاده از دستگاه پرکن مایعات، ظروفی مانند کیسه، بطری و قوطی را با یک مقدار مشخص از محصول مانند مواد غذایی، لوازم آرایشی و بهداشتی یا دارویی پر می کنند. دستگاه پر کن یکی از ماشین آلات مهم صنعتی به حساب می آید که به فرآیند تولید سرعت می بخشد.

درباره دستگاه پرکن

دستگاه پرکن وسیله ای است که وظیفه پر کردن حجم یا وزن مشخصی از محصولات را مانند مواد غذایی، مایعات، مواد آرایشی و بهداشتی، پودر ها و … را به عهده دارد. دستگاه پرکن بر اساس نوع اتوماسیون به سه نوع تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی، طبقه بندی می شوند. برخی از دستگاه های پرکن به دستگاه های دربند نیز مجهز هستند و باعث شده که روند تولید محصول نهایی با سرعت بیشتری انجام شود.

از دستگاه پرکن اغلب برای پر کردن محصولاتی مایع یا گاز استفاده می کنند. اما طیفی وسیعی از محصولات مختلف از جمله  محصولات پودری و گرانول، غذای حیوانات خانگی، مواد نیمه مایع مانند ژل، سس و رب گوجه فرنگی، مواد بهداشتی همچون دئودرانت ها و رژ لب، همگی از این فناوری استفاده می کنند.

دستگاه پرکن مشکلاتی مانند پر کردن نوشیدنی های گازدار مانند نوشابه یا محصولات شوینده مانند فوم یا مایع دستشویی را به راحتی مرتفع می کند که این خود یک نقطه قوت برای این دستگاه ها به شمار می رود. در این روش نازل پر کننده به داخل ظرف مورد نظر وارد شده و همزان که در حال عملیات پر کردن است ، به سمت بالا حرکت می کند این حرکت ممکن است که بالعکس باشد و ظرف در حال پر شدن، بالا و پایین برود تا از هدر رفتن محصول یا ترشحات احتمالی جلوگیری شود.

انواع دستگاه پرکن

دستگاه پر کن به سه نوع دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک طبقه بندی می شوند.

در نوع ساده که همان پرکن دستی می باشد، دستگاه به یک سر پر کننده مجهز است و عملیات پر کردن به صورت دستی انجام می شود. در پرکن نیمه اتوماتیک، دستگاه از چند سر پرکننده تشکیل شده است که توسط یک اپراتور، عملیات پر کردن صورت می پذیرد.

در پرکن های تمام اتوماتیک که رایح ترین نوع دستگاه پرکننده در صنعت به حساب می روند، دستگاه به چندین سر پر کننده مجهز است که به صورت دوار و در حال چرخش (روتاری) است، ظرف های از قبل تعبیه شده را پر می کنند. دستگاه های تمام اتوماتیک بهترین انتخاب برای تولید با ظرفیت بالا می باشند.

 

دستگاه پر کن مایعات

در بازار امروز پرکننده های مایع به پرکننده فشار، پیستونی، پمپ دار، سیفونی و گرانشی تقسیم بندی می شوند. که تقریبا اکثر آنها از نوع نیمه اتوماتیک می باشند تا عملیات پر کردن با سرعت بیشتری انجام شود. پرکننده های مایع به دو دسته پرکننده حجمی و  پرکننده مایع بر اساس سطح، تقسیم بندی می شوند.

گاهی اوقات بطری های که برای پر کردن استفاده می شوند ممکن است که است دارای حجم متغیر نسبت به یکدیگر باشند ،اگر برای خرید به یک فروشگاه رفته باشید شاید با بطری هایی برخورد کرده اید که حجم برخی از آنها زیاد یا برخی دیگر دارای حجم کمتری هستند این اختلاف حجم بدلیل استفاده از دستگاه پرکن حجمی می باشد.

در واقع این دستگاه ها، حجم معینی از مایع را بدرون ظرف منتقل می کنند. بنابراین اگر یک ظرف دارای حجم بزگتر باشد، سطح مایع پر شده ظروف بزرگتر؛ از سطح مایع ظروف کوچکتر کمتر خواهد بود. حال اگر برای پرکردن مایع از دستگاه پرکن مایع بر اساس سطح، استفاده شود. این اختلاف سطح به وجود نخواهد آمد.

این دستگاه های پرکن بر اساس حجم ظرف عمل می کنند و کوچک یا بزرگ بودن ظرف برای آنها اهمیت ندارد. به همین دلیل سطح مایع پر شده برای تمام ظروف یکسان خواهد بود.

ویدئو طرز کار دستگاه پرکن مایعات غلیظ

 

دستگاه پرکن فشار

برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرکردن از دستگاه هایی استفاده می کنند که عملیات پر کردن را توسط فشار انجام می دهد. این پرکن ها به یک مخزن و یک پمپ مجهز هستند که در پشت دستگاه قرار گرفته است. در این دستگاه ها، نازل اسپری کننده، وقتی در داخل بطری و ارتفاع هدف قرار گرفت، شروع به پرکردن بطری با فشار بالا می کند.

این دستگاه ها را می توان بر روی پرکن های نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و دوار (روتاری) نصب و پیکربندی کرد. این دستگاه پرکن برای مایعاتی با ویسکوزیته کم تا متوسط مناسب می باشد. سس، شربت، فوم دستشویی، ژل های سبک، شامپو، آب، نوشابه های گازدار برخی از این موارد هستند.

عملکرد بالا، تمیز سازی آسان، راحت بودن کار با دستگاه برای اپراتور، قابلیت ارتقا دستگاه با هزینه کم و انعطاف پذیری بالا برخی از ویژگی های این دستگاه به شمار می رود.

 

دستگاه پرکن پیستونی

این دستگاه ها که به سوپاپ هایی مجهز هستند که نسبت به خوراک ورودی واکنش داده و باز  وبسته می شوند. همچنین این پرکن ها به یک مخزن مجهز هستند که براحتی و با سرعت ظروف مورد نظر را پر می کند. از دستگاه پرکن پیستونی معمولا برای موادی که ویسکوزیته بالایی دارند مانند: رب گوجه فرنگی، سس، عسل و غیره، استفاده می کنند که معمولا درصد خطای آنها بسیار پایین می باشد. برای سرعت بخشیدن به روند تولیدِ چنین محصولاتی از دستگاه پرکن پیستونی استفاده می کنند.

دستگاه پرکن پمپی

فیلرهای پمپ دار یکی دیگر از روش های پر کردن محصولات می باشد که محدوده ی گسترده ای از مایعات تا مواد دارای ویژگی ویسکوزیته (خمیر مانند: رب، عسل، کره و غیره) را پشتیبانی می کند. این فیلرها به چندین سر برای پر کردن مجهز هستند که یکی از مزایای این پمپ های جابجایی مثبت، سرعت بالا نسبت به نوع پرکن های پیستونی می باشد. یکی از عیوب این دستگاه نسبت به نوع پیستونی، درصد خطای بالاتر می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم این پرکن ها تنظیم راحت آنها برای پر کردن بر اساس یک حجم مشخص است. همچنین میتوان بر روی دستگاه پرکن پمپ دار یک مخزن همانند فیلرهای پیستونی تعبیه کرد تا با سرعت بیشتری ظروف مورد نظر را پر کند.



:: بازدید از این مطلب : 489
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

دستگاه پرکن فشار

یکی از مهم ترین دستگاه های صنعتی که کاربرد های فراوانی در کارخانه ها و تولید محصولات غذایی و بهداشتی دارد دستگاه پرکن می باشد، از دستگاه پرکن جهت پر کردن بطری ها و ظروف از مواد غذایی ،مواد بهداشتی،آرایشی و … استفاده می شود.

انواع دستگاه پرکن برای پر کردن محصولات داخل ظروف استفاده می شود اما نوع دستگاه پرکن با توجه به ماده ای که داخل ظروف پر می شود متفاوت است، دستگاه پرکن مایعات، پرکن پودری، پرکن فشار، پرکن پیستونی، پرکن پمپی و … انواع دستگاه پرکن می باشند.

 

درباره دستگاه پرکن فشار

از دستگاه پرکن فشار برای سرعت بخشیدن به فرآیند پرکردن استفاده می کنند که عملیات پر کردن را توسط فشار انجام می دهد. این پرکن ها به یک مخزن و یک پمپ مجهز هستند که در پشت دستگاه قرار گرفته است. در این دستگاه ها، نازل اسپری کننده، وقتی در داخل بطری و ارتفاع هدف قرار گرفت، شروع به پرکردن بطری با فشار بالا می کند.

این دستگاه ها را می توان بر روی پرکن های نیمه اتوماتیک، اتوماتیک و دوار (روتاری) نصب و پیکربندی کرد. این دستگاه پرکن برای مایعاتی با ویسکوزیته کم تا متوسط مناسب می باشد. سس، شربت، فوم دستشویی، ژل های سبک، شامپو، آب، نوشابه های گازدار برخی از این موارد هستند.

عملکرد بالا، تمیز سازی آسان، راحت بودن کار با دستگاه برای اپراتور، قابلیت ارتقا دستگاه با هزینه کم و انعطاف پذیری بالا برخی از ویژگی های این دستگاه به شمار می رود.

 

دستگاه پرکن مایعات

با توجه نوع مایع پر شونده، شیوه بسته بندی و ظرفیت تولیدی مختلف می باشد. دستگاه های پرکن برای مایعات در نمونه های سیلندر پیستونی، پمپی و … با تعداد نازل های مختلف ساخته می شوند.دستگاه های پرکن مایعاتبا توجه به غلظت محصول و نوع ظرف پیشنهاد می شوند.

 

انواع دستگاه پرکن مایعات

 

  • دستگاه پرکن مایعات رقیق
  • دستگاه پرکن مایعات غلیظ ( ویسکوز ) پمپی
  • دستگاه پرکن مایعات غلیظ( ویسکوز ) سیلندر پیستونی

 

دستگاه پرکن پیستونی

این دستگاه ها که به سوپاپ هایی مجهز هستند که نسبت به خوراک ورودی واکنش داده و باز  وبسته می شوند. همچنین این پرکن ها به یک مخزن مجهز هستند که براحتی و با سرعت ظروف مورد نظر را پر می کند. از دستگاه پرکن پیستونی معمولا برای موادی که ویسکوزیته بالایی دارند مانند: رب گوجه فرنگی، سس، عسل و غیره، استفاده می کنند که معمولا درصد خطای آنها بسیار پایین می باشد. برای سرعت بخشیدن به روند تولیدِ چنین محصولاتی از دستگاه پرکن پیستونی استفاده می کنند.

دستگاه پرکن پمپی

فیلرهای پمپ دار یکی دیگر از روش های پر کردن محصولات می باشد که محدوده ی گسترده ای از مایعات تا مواد دارای ویژگی ویسکوزیته (خمیر مانند: رب، عسل، کره و غیره) را پشتیبانی می کند. این فیلرها به چندین سر برای پر کردن مجهز هستند که یکی از مزایای این پمپ های جابجایی مثبت، سرعت بالا نسبت به نوع پرکن های پیستونی می باشد. یکی از عیوب این دستگاه نسبت به نوع پیستونی، درصد خطای بالاتر می باشد.

یکی دیگر از مزیت های مهم دستگاه پرکن پمپی تنظیم راحت آنها برای پر کردن بر اساس یک حجم مشخص است. همچنین میتوان بر روی دستگاه پرکن پمپ دار یک مخزن همانند فیلرهای پیستونی تعبیه کرد تا با سرعت بیشتری ظروف مورد نظر را پر کند.

دستگاه پرکن های پمپی پرستالتیک

این فیلرها که مجهز به پمپ هایی از نوع جابجایی مثبت هستند درصنایع شیمایی و دارویی خطرناک و حساس مورد استفاده قرار می گیرند. دلیل آن ارتباط نداشتن مواد با هوای اطرف خود می باشد. طرز کار این فیلرها به این صورت است که هنگامی که مایع مورد نظر در یک شلنگ انعطاف پذیر جریان می یابد یک پمپ به صورت چرخشی به این شلنگ فشار آورده و مایع موجود در آن را به سمت جلو هدایت می کند

و پس از نیم دور چرخشِ این پمپ، شلنگ به حالت عادی خود برگشته و پس از یک دور کامل دوباره این پمپ به شلنگ فشار آورده و مایع داخل شلنگ به سمت ظرف مورد نظر هدایت می شود. یکی از مزیت های آن این است که می توان شلنگ های به کاربرده شده را دور ریخت یا اینکه مورد استفاده مجدد قرار داد. همچنین دقت این دستگاه ها بسیار بالا می باشد.

دستگاه پرکن گرانولی

فیلرهای گرانولی در سطح بسیار پایین کار می کنند. پودر یا گرانول ها در یک سینی قرار داده می شوند و بر اساس یک وزن مشخص این ظروف پر می شوند. دقت این دستگاه ها گاهی به حدود یک دهم گرم می رسد. این پرکننده ها هم به صورت نیمه اتوماتیک و هم تمام اتوماتیک در دسترس می باشند.

دستگاه پرکن پاکت

این فیلر ها به گیره هایی مجهز هستند که پاکت های مورد نظر را محکم نگه داشته و محصول نهایی توسط نازل های تعبیه شده به داخل این پاکت ها هدایت می شوند. از این پرکن ها برای یک محصول می توان استفاده کرد و تنظیم دستگاه برای محصولات متنوع کاری سخت و دشوار خواهد بود.

 

دستگاه پرکن گرانشی

این فیلرها که می توانند مجهز به یک سر یا چند سر باشند (head)  برای یک نوع محصول مناسب هستند و برای استفاده از چند محصول متنوع کاربردی نیستند. این فیلرها به یک مخزن مجهز هستند و محصول مورد نظر در این مخزن قرار گرفته و با توجه به نیروی جاذبه زمین، ظروف مورد نظر را پر می کند.

این دستگاه ها دارای تایمر هستند که بعد از گذشتِ زمان از قبل تعیین شده، سوپاپ پرکن بسته شده و برای پر کردن ظرف بعدی این سوپاپ باز می شود و این کار به صورت متناوب در حال جریان می باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 462
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماشین سازی چمران

انواع دستگاه لیبل زن

بی شک با پیشرفت تکنولوژی و تولید دستگاه های کاربردی فرایند تولید و بسته بندی انواع محصولات نیز به صورت ماشینی و بدون دخالت دست انجام می شود از همین رو یکی از کاربردی ترین دستگاه هایی که در کارخانه ها و کارگاه های تولید محصولات استفاده می شود دستگاه لیبل زن می باشد. دستگاه لیبل زن برای درج برچسب و لیبل مشخصات و تاریخ تولید و انقضا روی محصولات کاربرد دارد.
به طور کلی می توان گفت انواع دستگاه لیبل زن با کاربرد های متفاوت در صنعت بسته بندی محصولات کاربرد دارند، دستگاه لیبل زن اتوماتیک، دستگاه لیبل زن نیمه اتوماتیک، دستگاه لیبل زن دستی، دستگاه لیبل زن عمودی، دستگاه لیبل زن افقی و … هر کدام کاربرد و طرز کار متفاوتی دارند.

 

درباره دستگاه لیبل زن

دستگاه لیبل زن در واقع یک نوع پرینتر است که از آن روی لیبل برای چاپ کردن حروف ، بارکد و اعداد ، با استفاده از هد حرارتی موجود در آن استفاده می شود. هد حرارتی موجود در دستگاه لیبل زن عمل چاپ را به وسیله لیبل حرارتی انجام میدهد. دستگاه لیبل زن و هم چنین کاربرد استفاده از آن بسیار متنوع است.

مواردی که استفاده از لیبل در آن ها کاربرد دارد شامل بانک ها ، فروشگاه ها ، رستوران ها ، داروخانه ها و موسساتی که به صورت تجاری و یا حتی به صورت اداری نیز هستند استفاده میشوند.

این قطعات عبارت اند از : مین برد، هد حرارتی یا ترمال هد ، غلطک فید، موتور فید ، نگهدارنده ی ریبون و نگهدارنده ی لیبل بیشتر استفاده ای که از لیبل ها می شود در صنایع غذایی است و همچنین در این صنعت لیبل ها بیشترین اهمیت را دارند.

برای اینکه میزان اهمیت لیبل ها را متوجه بشیم به این موضوع دقت کنید که وقتی شما به فروشگاهی می روید و می‌خواهید محصول مورد نظر خود را تهیه کنید اول از همه مشخصات آن نظیر تاریخ تولید و انقضا ، قیمت و … محصول را که بر روی لیبل نوشته شده است می خوانید. در اینجا متوجه می شوید که وجود لیبل بر روی محصولات مواد غذایی چقدر دارای اهمیت بالایی است. وجود لیبل بر روی محصولات در واقع حکم شناسنامه محصول مورد نظر را دارد.

دستگاه لیبل زن اتوماتیک

از پر کاربردترین دستگاه های صنعتی لیبل زن اتوماتیک می باشد که این خود نیز به دو بخش تقسیم می شود:
دستگاه لیبل زن پشت چسب دار و همچنین لیبل زن اتوماتیک حرارتی .
دستگاه لیبل زن اتوماتیک کابردش به این صورت می باشد که پس از انجام فرایند بسته بندی محصولات توسط نوار نقاله به سمت دستگاه لیبل زن اتوماتیک ارسال می شود و لیبل ها بر روی محصول نصب می شوند.

امروزه در صنایع غذایی درج لیبل بر روی بسته بندی محصولات مختلف غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا پیش از خرید و مصرف نمودن این مواد غذایی ابتدا به اطلاعت نوشته شده بر روی لیبل محصولات توجه می شود که همین مساله اهمیت و جایگاه این دستگاه را در صنایع مرتبط با مواد غذایی نشان می دهد.

دستگاه لیبل زن نیمه اتوماتیک

دستگاه لیبل زن نیمه اتوماتیک را می‌توان یک دستگاه همه کاره به‌حساب آورد که برچسب‌های خود چسبنده‌ای را بر روی ظروف و کالا به شکل استوانه‌ای و مربعی اعمال می‌کنند، همچنین باید گفت از این دستگاه برای اتیکت زدن بطری‌های پلاستیکی نیز استفاده می‌شود. دقت داشته باشید لیبل زن نیمه اتوماتیک را می‌توان مجهز به فیبر نوری دانست.

 

دستگاه لیبل زن دستی

برای استفاده کردن از دستگاه لیبل زن دستی به یک اپراتور نیاز است و کار اپراتور این است که با حرکت دادن اهرم دستگاه نیز لیبل یا برچسب مورد نظر بر روی بسته بندی محصول چسبیده و نصب می گردد.

دستگاه لیبل زن عمودی

این دستگاه را می‌توان یکی از دستگاه‌ های موردپسند در نظر گرفت که می‌تواند در دقیقه حدود 150 محصول و کالا را برچسب‌زنی کند، البته این موضوع به مواردی چون اندازه‌ی برچسب و نوع محصولی که قصد دارید آن را برچسب بزنید، بستگی دارد؛ توجه داشته باشید که این دستگاه تمام اتوماتیک است و می‌توانید در مدت‌زمان کوتاهی، تعداد بیشتری از محصولات را برچسب بزنید.

دستگاه لیبل زن افقی

از این دستگاه می‌توان برای برچسب زدن محصولاتی که ثابت هستند و می‌خواهید آن‌ها را به‌صورت دقیق و جزئی برچسب بزنید، مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ شما می‌توانید با استفاده از این دستگاه در دقیقه، 100 کالای مورد نظر خود را برچسب‌گذاری کنید.



:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 فروردين 1403 | نظرات ()